POLIO JE VODOM, PONIZIO FLERTOM SA MAJOM: Anđela ne prestaje da plače za Zvezdanom!

Filip Car pokušao je da skrene pažnju Anđeli Đuričić na važnost njene prisebnosti nakon izdaje Zvezdana Slavnića, ali ona nastavlja s jadikovanjem. Nakon što ju je Zvezdan polio vodom i napravio haos, ona ne može da dođe sebi.

– Anđela, ti nisi dobro, rekao sam ti. Ozbiljna si djevojka, presaberi se – kazao je Car.

– Nas dvoje smo pričali o djeci, planirali smo budućnost, a onda je krenuo da mijenja ponašanje. Vidi šta mi radi – rekla je Anđela.

– Moraš da misliš na sebe – kazao je Car.

– Maja nema osjećaj za drugarice – dodao je Car.

– Mnogo sam se ponizila – rekla je Anđela.

– Bolje pasti sa tri stepenika, nego trista tri – rekao je Car.

– Jede me emicija prema njemu. Ponovo ću ako mi bude bilo potrebno i deset dana da iskoristim da se presaberem. Ja ću sebe izgubiti ako ovako nastavim – istakla je Anđela.

– Ti već nisi ista. Naštetila si svojoj porodici, sebi i Ani – rekao je Car.- Bilo je evidentno da je druga osoba nakon što smo se posljednji put pomirili. Zašto se ovo sad desilo, ja ne znam. Ne mogu ni da mislim da je neki inat – rekla je Anđela.

– Kad nisi sa njim, ti si loše, čim se pomirite ponašaš se kao da si odlično. Moraš da se pribereš. Ako ti neke stvari smetaju, moraš da se presabereš – istakao je Car.

 -Moram da se sklonim iz kuće, ali ne mogu da spavam u pabu. Prošle godine sam to radila, ali situacije ne mogu da se porede – kazala je Anđela.

– Moraš da se vratiš u kolosijek. Prihvati da neke stvari ne možeš. Moraš da misliš na svoju porodicu, budi svjesna toga – rekao je Car.

– Ja nemam gdje da spavam sada. Meni je bitno samo da ne budem u istoj prostoriji sa njim kad ne moram. Ne želim da gledam njega – rekla je Anđela.

– Možda se i budete pomirili, to se ne zna. Onda ćeš znati ko šta radi, šta se dešava. Ti si vidjela šta se meni dešavalo prošle godine i kroz šta sam ja prolazio – rekao je Car.

(Express/ Pink)

POLIO JE VODOM, PONIZIO FLERTOM SA MAJOM: Anđela ne prestaje da plače za Zvezdanom! Express.

express.ba

drugi upravo čitaju