POLICIJA U HERCEGOVINI ODUZELA ČAK PET AUTOMOBILA

policija u hercegovini oduzela čak pet automobila

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, provodeći operativnu akciju naziva ”TIF”, su postupili po Naredbi Općinskog suda u Širokom Brijegu.

Dana 23.marta 2023. godine uz asistenciju krim tehničara PU Široki Brijeg, Specijalne policije MUP-a ŽZH i policijskih službenika MUP-a HNŽ, na dvije lokacije izvršili pretrage porodičnih kuća, okućnica, pratećih objekata i vozila koje koriste osobe B.K.(1960) iz Širokog Brijega i I.K.(1961) iz Posušja.

Prilikom pretrage porodične kuće, popratnih objekata i vozila koje koristi B.K. iz Širokog Brijega, policijski službenici su pronašli i izuzeli vozilo marke Mercedes, vozilo marke Toyota, ključeve od vozila, dokumentaciju, mobitel, te ostale predmete koji se dovode u vezu s izvršenjem kaznenog djela iz čl. 373 KZ F BiH Krivotvorenje isprave, te koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Kod I.K.(1961) iz Posušja, prilikom pretrage porodične kuće, popratnih objekata i vozila, policijski službenici su pronašli i izuzeli tri vozila marke Mercedes, prikolicu, dva mobitela, dokumentaciju i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom iz čl. 373 KZ F BiH Krivotvorenje isprave.

Izuzeta vozila su prevezena u Sabirni centar u mjestu Bučine, Ljubuški. Po kompletiranju predmeta, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH će protiv B.K.(1960) i I.K.(1961) uputiti Izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo iz čl. 373 Kaznenog zakona F BiH.

hayat.ba

drugi upravo čitaju