POLICIJA TRAGA ZA PLJAČKAŠIMA: IZNAD BANJA LUKE HELIKOPTERI I DRONOVI

policija traga za pljačkašima: iznad banja luke helikopteri i dronovi

Helikopter je više puta nadlijetao Zalužane gdje je potraga za razbojnicima dobrim dijelom i sada usmjerena.

U potrazi za vozilom, kojim su razbojnici pobjegli, koriste se i dronovi, a izuzimani su i snimci sa nadzornih kamera kako iz naselja Lauš, tako i sa velikog broja raskrsnica sa područja Banja Luka.

Na noge su podignute sve raspoložive snage policije. Na nekoliko lokacija se nalaze punktovi i policajci sa dugim cijevima.

Podsjetimo, trojica razbojnika danas u naselju Lauš spremili sačekušu vlasnici mjenjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla do kuće. Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika i oteo joj tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka. Razbojnici su pobjegli crnim automobilom ”seat”, za kojim se i dalje traga.

Stanari ulice, u kojoj se pljačka dogodila, ispričali su da je crni ”seat”, sa stranim registarskim oznakama, satima bio parkiran u ulici. Tek kasnije im je postalo jasno i zbog čega.

Prve informacija s terena ukazuju da su pljačkaši bili maskirani, te da im je nakon napada na mjestu pljačke ispao suzavac.

Iz PU Banja Luka oglasili su se saopštenjem u kojem navode da je u toku rad na rasvjetljavanju pljačke i otkrivanja izvršioca.

  • Naime, danas oko 16.30 sati, PU Banja Luka, prijavljeno je da je u Banja Luci neposredno prije prijave, nepoznato lice iz ruku oštećenog lica istrglo torbe u kojima se nalazio veći iznos novca – navedeno je u saopštenju.

The post POLICIJA TRAGA ZA PLJAČKAŠIMA: IZNAD BANJA LUKE HELIKOPTERI I DRONOVI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju