POLICIJA OTKRILA DETALJE TRAGEDIJE: TIJELO PRONAĐENO U ŠUMI, EVO KOME JE VUK UPUTIO POSLJEDNJI POZIV

Naime, Vuk je kolima stao ispred jedne kafane u Zvezdarskoj šumi, nakon čega mu se izgubio svaki trag, a signal s njegovog telefona je lociran nedaleko odatle.

  • Više od 60 ljudi učestvovalo je u potrazi za nestalim muškarcem. Jučer u prijepodnevnim satima pronađeno je obješeno tijelo u Zvezdarskoj šumi. Porodica i prijatelji pomogli su u identifikaciji i utvrđeno je da je riječ o nestalom Vuku – ispričao je izvor i dodao:
  • On je najvjerovatnije izvršio samoubistvo, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do tragedije. Inspektori su uzeli izjave od svjedoka, porodice i prijatelja, radi se na rasvjetljavanju slučaja.
POLICIJA OTKRILA DETALJE TRAGEDIJE: TIJELO PRONAĐENO U ŠUMI, EVO KOME JE VUK UPUTIO POSLJEDNJI POZIV

Vijest o pronalasku tijela potvrdio je juče i njegov brat Veljko.

  • Saznali smo da je pronađeno njegovo tijelo. Molimo vas za razumjevanje – rekao je Veljko Grbović za Blic.

Dan prije pronalaska tijela brat Veljko je ispričao da se za nestanak njegovog brata saznalo kada su pozvali sa DIF da pitaju zašto se Vuk nije pojavio na odbrani diplomskog rada.

  • Sa fakulteta, na koji je išao na odbranu rada, pozvali su mog oca, koji je tamo bio profesor, da ga pitaju gdje je Vuk. Zatim je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao – ispričao je brat preminulog.
  • Posljednja osoba koju je zvao bila je naša majka, a nakon toga je nestao. Kad smo došli u šumu, razbio sam prozor na njegovim kolima, jer sam mislio da ću unutra da pronađem telefon ili nešto drugo, međutim, ničega nije bilo.

Tražili ga svi

Preminuli Vuk Grbović bio je sin proslavljenog kondicionog trenera i bivšeg profesora Fakulteta sporta i fizičkog odgoja Miljana Grbovića, čije je ime dobro poznato u evropskom sportu, jer je radio s brojnim sportistima, između ostalih, i s najboljim vaterpolistima u Srbiji, odbojkašima i košarkašima, a bio je i dio stručnog štaba košarkaške reprezentacije Slovenije na Evrobasketu 2017. godine, kada su osvojili titulu evropskog šampiona.

policija otkrila detalje tragedije: tijelo pronađeno u šumi, evo kome je vuk uputio posljednji poziv
POLICIJA OTKRILA DETALJE TRAGEDIJE: TIJELO PRONAĐENO U ŠUMI, EVO KOME JE VUK UPUTIO POSLJEDNJI POZIV

U potrazi je jučer u toku prijepodneva učestvovao veliki broj prijatelja i poznanika preminulog Vuka i oni su za Kurir rekli da ne mogu da dođu sebi od šoka i da ne mogu da naslute zašto se ovo dogodilo.

  • Momak je imao savršen život. Imao je dvoje djece i ništa nije ukazivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi. I dalje ne možemo da povjerujemo da je mogao sebi da naudi – ispričali su poznanici.

Sličan slučaj
Mladić nestao prije 18 dana, pronađen mrtav

Nemanja Jovanović (33) pronađen je mrtav u utorak uveče iza zgrade u kojoj je stanovao u beogradskom naselju Mirijevo, posle 18 dana potrage.

Podsjetimo, njemu se trag izgubio 13. maja oko 23 sata. Vratio se s posla oko 18 sati, pa je izašao oko 22.30, zatim se ponovo vratio u stan, a onda izašao oko 23 i od tada mu se izgubio svaki trag, a iza sebe je ostavio suprugu, bebu i malog sina.

hayat.ba

drugi upravo čitaju