Poklon od 4.000 dinara BONUS može biti vaš – potrebno je samo da se REGISTRUJETE!

Meridian je posebnu pažnju posvetio tijekom ljeta NOVOREGISTRIRANO igrači, što dokazuje i akcija koju ćemo vam predstaviti. Pridošlice, dobrodošli, čekamo vas POSEBAN BONUS za početak avanture!

Bilo da volite sportsko klađenje ili igre na automatima, uživat ćete podjednako, a vaš zadatak je samo da REGISTAR! Odmah nakon toga, vaš račun će biti odobren 4.000 dinara BONUS koje možete koristiti i za igre na automatima (3000) i za sportske ulaznice (1000).

Kada je u pitanju sportsko klađenje, sastavite listić od minimalno četiri para s najnižim pojedinačnim koeficijentom od 1,35. Četvrtak pred nama donosi pregršt utakmica za europske kvalifikacije KONFERENCIJSKA LIGA!

Nakon toga odaberite svoje omiljene slot igre i uživajte u jedinstvenoj avanturi!

Kada završite s ovom zabavom, čeka vas još jedno iznenađenje kada napravite svoj prvi depozit. Ukoliko uplatite 500 dinara ili više na dan Vašeg PRIJAVE, u igri ste za čarobni bonus na prvi depozit. Maksimalni iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUS!

BONUS VIJESTI: Jeste li ikada poželjeli posjetiti neku od prekrasnih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATLOCA LUDILO u Meridianu koji će trajati do kraja kolovoza i osvojiti GLAVNA NAGRADA – PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Na vama je da uživate u igrama velikog pružatelja usluga Expanse Studios i možete tražiti vrijedne nagrade. Osim putovanja čekaju vas: električni romobil, električni romobil, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Najbolja ljetna avantura može početi!

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju