POKAZALA TRBUH SAMO DVA DANA POSLIJE POROĐAJA I ODUŠEVILA ŽENE ISKRENOŠĆU

pokazala trbuh samo dva dana poslije porođaja i oduševila žene iskrenošću

Mijenja se skro svaki dio tijela, ali stomak, naravno, najviše.

Kako bi to pokazala, tiktokerica Melissa Desm objavila je video u kojem je pokazala kako se njeno tijelo promijenilo od porođaja pa sve do mjesec postpartuma.

– Moje je tijelo bilo u stanju učiniti nevjerovatnu stvar, ali lagala bih kad bih rekla da mi je bilo ugodno u tijelu nakon poroda. I to je uredu. U redu je željeti svoje tijelo prije trudnoće. Uvijek sam bila znatiželjna vidjeti kako se ženska tijela mijenjaju nakon porođaja. Ovo je moje – napisala je ispod videa koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima gotovo četiri miliona pregleda.

Njen je realan prikaz ženskog tijela nakon trudnoće oduševio pratioce na društvenim mrežama koji su imali samo komentare podrške.

”Hvala ti na ovome, internet je danas prepun onih savršenih mama i njihovih ravnih trbuha gotovo odmah nakon porođaja, iako vrlo dobro znamo da je to vrlo rijetka pojava. Ovo bi trebala vidjeti svaka mama da zna šta može očekivati”, samo je jedan od takvih komentara, piše Index.hr.

Video pogledajte i OVDJE.

@melissadesm

My body was able to do an incredible thing but I would be lying if I said I was comfortable in my post-partum body. And that’s ok. It’s ok to want your pre-pregnancy body back. I was always curious to see how women’s bodies changed post-delivery. Here’s mine. #postpartum #laboranddelivery #pregnancy #pregnancytok #newmom

♬ To Build A Home – The Cinematic Orchestra

hayat.ba

drugi upravo čitaju