PLANETA SREĆE I OBILJA VRAĆA SE NA PRAVI PUT: Direktni hod Jupitera donosi pregršt ljubavi i para rođenima u ova tri znaka Zodijaka

Od 4. septembra pa sve do posljednjeg dana decembra Jupiter je tranzitirao kroz znak Bika, ali retrogradno, pa su mnogi horoskopski znaci osjetili uskraćivanje zasluženog na polju ljubavi, novca i uspjeha.

Posljednji dan 2023. godine ujedno je dan kad planeta obilja i optimizma kreće direktnim hodom, a to će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka i donijeti im veliku radost i zadovoljstvo.

Astrolozi izdvajaju osobe rođene u Ovnu, Lavu i Vagi kao one kojima će direktni hod Jupitera donijeti mnoge dobrobiti.

Ovan

Vi ćete imati veliku šansu da napredujete u karijeri. Iako je vrijeme praznika, nemojte misliti da nadređeni ne razmišljaju o vama i vašim rezultatima. Bit ćete prijatno iznenađeni kad se budete vratili u radno okruženje i kad vas pretpostavljeni budu pozvali na razgovor. Dobro ćete unovčiti svoje znanje i sposobnosti – Jupiter ima tendenciju da širi i umnožava, pa eto vam prilike da dobijete veću platu i/ili bolju poziciju. To će biti praćeno i povećanim obimom posla, ali vam dodatna zaduženja neće teško pasti.

Lav

I vama se smiješi sreća na poslovnom planu. Nezaposleni Lavovi u narednih 15 dana mogu da dobiju pregršt ponuda za posao, a oni koji su nezadovoljni postojećom situacijom u firmi sa uspjehom će završiti pregovore o većoj plati ili boljoj poziciji do polovine januara. Takođe, neće izostati ni javne pohvale, što će Lavovima mnogo značiti. Priznanje je ono što će vam prijati isto koliko i novac.

Vaga

Ako će Jupiter nekome donijeti iznenadnu novu ljubav, i to onu o kojoj se mašta cijelog života, onda su to Vage. Mistične, šarmantne, ljupke i harizmatične predstavnice vazdušne grupe znakova u narednih 15 dana blistat će kao nikad do sada. Bez obzira na to koliko godina imate i da li ste u vezi ili braku, udvarača neće manjkati. Nije isključeno da neke Vage uđu u tajnu vezu dok ne donesu konačnu odluku o razlazu ili razvodu od sadašnjeg partnera. Za mnoge iz njihovog okruženja to će biti šok, ali Vage će konačno uživati u ljubavnoj priči poput one iz holivudskih filmova.

PLANETA SREĆE I OBILJA VRAĆA SE NA PRAVI PUT: Direktni hod Jupitera donosi pregršt ljubavi i para rođenima u ova tri znaka Zodijaka Express.

express.ba

drugi upravo čitaju