Pavel Globa tvrdi da prosinac 2023. donosi beskrajnu sreću za Ovnove, Blizance i Vodenjaka

pavel globa tvrdi da prosinac 2023. donosi beskrajnu sreću za ovnove, blizance i vodenjaka

Poznati ruski astrolog Pavel Globa često daje kratke, ali vrlo točne prognoze za nadolazeće razdoblje. Globa je ovoga puta dao svoje mišljenje o prosincu koji je pred nama i naveo tri znaka koji će imati najviše sreće u zadnjem mjesecu 2023. godine.

Globus predviđa da će prosinac 2023. biti posebno povoljan i plodan za Ovnove, Blizance i Vodenjake, te da će im donijeti mnogo radosnih trenutaka koji će odagnati sve njihove brige i tuge.

Ovan

Pavel Globa navodi Ovna kao vjerojatno najsretniji horoskopski znak u prosincu. Posebno će imati uspjeha na polju novca, kojih će imati više nego svih prethodnih 11 mjeseci.

Ovan se može nadati različitim dobicima – očekivanim i neočekivanim.

Svi njihovi projekti i ciljevi bit će uspješno dovršeni, ali bi mogli socijalno stradati. Globa stoga Ovnovima savjetuje da više vremena provode s prijateljima i obitelji.

Blizanci

Posljednji mjesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružit će priliku da ostvare svoje dugoročne profesionalne planove.

Istovremeno, emotivni i ljubavni život bit će obilježen lijepim trenucima i dobrim prilikama. U tom smislu, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Ne bojte se rizika, hrabro prihvatite sve prilike i pozitivne šanse koje će vam se ukazati.

Vodenjak

Kraj 2023. Vodenjacima donosi naplatu dugova, a osjećat će i pritisak da završe neke ranije projekte i poslovne obveze.

Globin savjet je da ništa ne odgađaju i da će im zvijezde u prosincu biti naklonjene te da je to idealna prilika da se sve riješi lako i bez trzavica.

Također, zvijezde im obećavaju susret s novom i zanimljivom osobom koja bi mogla značajno utjecati na njihov budući život.

Izvor: Elite Daily

Ulazimo u kaotično razdoblje Bijelog Mjeseca, nemira na polju ljubavi i novca do lipnja 2024. godine.


luftika.rs

drugi upravo čitaju