Pavel Globa navodi 1 znak koji će doživjeti renesansu do kraja 2023. godine, a val sreće će ga potopiti

Ugledni ruski astrolog Pavel Globa često prognozira različite aspekte horoskopa i predviđa koji će znakovi imati najviše napretka, sreće i uspjeha u narednom razdoblju.

Ovoga puta izdvojio je jedan horoskopski znak koji će imati najveću sreću za pogledati do kraja 2023. godine, a posebno u mjesecu prosincu.

Prema prognozama Pavela Globea, ovaj znak Zodijaka stiže val sreće, a financijska situacija će se u velikoj mjeri popraviti. Sreća ih neće gledati samo na financijskom planu, već iu drugim sferama života.

Globa tvrdi da je trenutno glavni sretnik STRIJELAC, a evo što ih očekuje u nadolazećim tjednima.

Strijelci će idućih tjedana moći ostvariti svoje ciljeve, a mogu se ostvariti i one ambicije koje se niste usudili izgovoriti na glas. Doći će im neočekivani izvori prihoda, otvorit će im se poslovni putevi i nove veze.

Ovog mjeseca zvijezde su naklonjene promjenama u životu Strijelaca, pa je moguće da vam se smiješi novi posao, i to drastično drugačiji od onog koji sada radite. Moguća je radikalna promjena profesije. Ovo je također vrlo dobar mjesec za pokretanje vlastitog posla ili unovčavanje talenta ili hobija koji imate.

Element vatre daje vam energiju za stalno kretanje, a poznato je da ne tražite lake puteve, da ste avanturistički nastrojeni i tvrdoglavi te da ne podnosite zastoj u poslu i predvidljivost kod ljudi. Energični ste i strastveni u ideji da promijenite svijet oko sebe, prenosi “Prochepetsk.ru”.

Uz sve navedeno, ovaj vatreni znak čeka i sreća na osobnom planu. Ako ste sami, očekuju vas romantični događaji, a zvijezde vam poručuju da ne sjedite kod kuće i ne odbijate nova poznanstva. Budite opušteniji i društveniji, jer nikada nećete naći partnera u svojoj zoni udobnosti. Budite svoji i nemojte se bojati pokazati svoje pravo lice.

Ako ste zauzeti, bit će to razdoblje u kojem ćete pronaći nove dodirne točke s voljenom osobom, a zajednički interesi i hobiji dodatno će vas zbližiti. Među vama će vladati harmonija i razumijevanje.


luftika.rs

drugi upravo čitaju