OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Ovako se zapravo zovu Brenini i Bobini sinovi

Stefan i Viktor Živojinović, sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ne zovu se samo tako, a ovu informaciju sigurno do sada niste znali. Njih dvojica imaju još po jedno ime, a ovaj podatak nije mnogo poznat javnosti.

Inače, Viktor i Stefan su rođeni u Americi i imaju srednja imena. U dokumentima su, naime, Stefan Emerald i Viktor Ernest.

-Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i, kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime – izjavio je Stefan jednom prilikom.

Stefan je jednom prilikom priznao i da ne voli da ga zovu Emerald i otkrio da su se čak i njegovi najbliži prijatelji šalili na račun njegovog imena.

–Drugovi me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram, kažu: „Hajde, Esmeralda, smiri se, opusti se.“ Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: „Što si mi dala to ime?“ – otkrio je Stefan Živojinović tada i dodao:

– Nikome se nikada nisam tako predstavio. Zamisli pružim ruku i kažem: „Ćao, ja sam Emerald“. Svi bi me gledali čudno. Iako je to jednako moje ime kao i Stefan, ja ga tako ne doživljavam. Mnogo je neobično. Moji drugovi nikada nisu znali kako se zovem. Mislim da sam i ja postao svjestan tog imena tek kada sam napunio osamnaest godina. Znao sam i ranije, ali nisam suštinski bio svjestan toga.

Stefan priznaje da je Breni, koja je izabrala ime za njega i Viktora, oprostio što im je dala neobična imena.

ovo sigurno niste znali: ovako se zapravo zovu brenini i bobini sinovi

– Na kraju sam je razumio. Ona je umjetnik i željela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je jedna prelijepa tirkizna boja. Kada na to pomislim, mirim se sa svojim imenom. Lijepo mi je ime kada pomislim na boju, ali kada ga preokreneš na zezanje, kad kažeš Esmeralda, onda uopšte nije lijepo – priznao je Stefan.

I Filip, Bobin sin iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić, ima dva imena. On se zove Filip Branislav. Stefan je svojevremeno rekao da je Filipovo puno ime lijepo, te kroz smijeh dodao: „Lako je njemu“.

(Express/grand.online)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Ovako se zapravo zovu Brenini i Bobini sinovi Express.

express.ba

drugi upravo čitaju