OVO JE MLADIĆ KOJI JE SINOĆ STRADAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: PREDRAGOVO TIJELO PRONAŠLE NJEGOVA SESTRA I DJEVOJKA

Stravična nesreća kako se nezvanično saznaje dogodila se na oko 300 metara od porodične kuće nesretnog mladića.

  • Niko ne zna kada se tačno dogodila nesreća. Navodno bio je kod druga na rođendanu, koji takođe živi tu u blizini i na oko 200 metara od njegove kuće, tačnije na pola puta od kuće prijatelja do njegove dogodila se tragedija – priča za Informer jedan od komšija nastradalog mladića.

Prema njegovim riječima na tom mjestu gdje je automobil sletio je krivina.

  • Vjerovatno je malo nepažnje bilo dovoljno da skrene s puta u desnu stranu i upadne u kanal. U njemu je oko metar i po vode. Sumnja se da se udavio. Kako sam čuo njegovo tijelo pronašle su jutros oko 5 sati sestra i djevojka. One su pošle da ga traže. Krov se samo vidio iz kanala. Kažu da su mu tijelo našli na zadnjem sjedištu. Vjerovatno je pokušao da izađe – kaže potreseni komšija.

Prema njegovim riječima svi u Barndi imaju samo riječi hvale za njega i cijelu njegovu porodicu.

  • Ima roditelje, sestru i djevojku. Radio je u Pančevu. Sljedeće godine su planirali svadbu da prave. Tragedija, ne smijem ni da zamislim kako je tim nesretnim ljudima. Peđa je bio izuzetan mladić. Strašno … – kaže komšija.

Podsjetimo, tijelo mladića pronađeno je jutros u Banjskoj ulici u Barandi. Policija je obavila uviđaj, a tijelo mladića prevezeno je na obdukciju. Pretpostavlja se da se mladić nakon slijetanja u kanal udavio jer nije mogao da izađe izvozila, međutim šta je tačno uzrok nesreće i smrti, kao i kada je nastupila biće poznato nakon obdukcije.

hayat.ba

drugi upravo čitaju