15 C
Sarajevo
Čet, 03, 23

Ovan, Blizanci, Lav i Strijelac maštaju o drugima iako su već u vezi

Ovan, Blizanci, Lav i Strijelac maštaju o drugima iako su već u vezi

Čak i dok su u vezi, ljudi mogu maštati o drugim ljudima. Za njih je sanjarenje o drugima način da pobjegnu od sadašnjosti ili način da se nose sa stresom ili nezadovoljstvom u svojoj postojećoj vezi.

Slično tome, uobičajeno je da neki horoskopski znakovi smatraju druge ljude privlačnima, ali to ne znači nužno da žele prekinuti svoju postojeću vezu. Oni mogu maštati o drugim ljudima jer su nesretni u svojoj trenutnoj vezi i osjećaju se emocionalno ili fizički udaljeni od svog partnera.

Oni to mogu učiniti i zato što su jednostavno znatiželjni ili zaintrigirani mogućnošću hodanja s nekim drugim.

Ovan

Sadržaj članka

Znak Ovan poznat je po tome što prihvaća slobodu i neovisnost. Ovaj znak je izuzetno strastven u krevetu i može čak doživjeti impulse da mašta o nekome tko nije njihov partner.

Ovnovima može biti dosadno ili iscrpljujuće u trenutnoj vezi zbog potrebe za novim iskustvima i potrebe da budu stalno stimulirani.

Nadalje, zbog svog individualizma i nepromišljenosti, mogli bi djelovati u skladu s tim snovima bez da u potpunosti odvagnu posljedice.

Blizanci

Blizanci su znak koji predstavlja fleksibilnost i otvorenost. Mogu biti prirodno znatiželjni o novim stvarima, što bi ih moglo navesti da maštaju o drugim ljudima dok su u vezi.

Ovaj horoskopski znak ne podnosi dosadu i uvijek želi da život ide brzo.

Postoji velika vjerojatnost da će možda sanjati o drugim osobama koje će začiniti njihov život i učiniti stvari zanimljivima.

Lav

Lav je znak koji predstavlja samopouzdanje, težnju i goruću želju da budete obožavani. Lav može sanjati druge ljude zbog njihove potrebe za pažnjom i uvažavanjem, zbog čega se osjećaju inferiorno ili podcijenjeno u svojoj trenutnoj vezi.

Mogli bi prirodno težiti tome da budu u središtu pozornosti, što bi moglo dovesti do toga da imaju fantazije o drugim ljudima čak i dok su u privrženoj vezi.

Strijelac

Zbog svoje otvorene osobnosti, Strijelci će vjerojatno maštati o nekom drugom osim o svojim partnerima.

Na isti način na koji biti s jednom osobom ne sprječava druge ljude da ih smatraju seksualno privlačnima, Strijelčeva neovisnost i intenzivna žudnja za putovanjem mogu ih navesti da ostvaruju te fantazije zahvaljujući svojoj avanturističkoj osobnosti.

Ovaj vatreni znak neprestano želi razgranati svoje intimne odnose i ne smeta im biti iracionalniji u svojim fantazijama i činiti odvažnije akcije.

Ova 4 horoskopska znaka uvijek zanemaruju sebe za potrebe drugih


luftika.rs

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa