2.7 C
Sarajevo
Uto, 03, 23

OVA ZADRUGA JE MOJE OPRAŠTANJE OD NJEGA: Ana kroz suze progovorila o odnosu sa Zvezdanom

Prva sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru, bila je Ana Ćurčić, koja je progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

-Kako si – pitao je Marko.

-Dobro sam, odmorila sam se, spavala sam, sad sam kao napunila baterije – rekla je Ana.

-U kakvom ste odnosu ti i Zvezdan – pitao je Đedović.

-Zadrugarskom. Mislim da treba spustiti loptu na pametan način, uvijek može da nastane haos. Generalno sam takva u životu, znam i ja da planem, pa se pokajem za sto puta. Konkretno, volim da pričam da usmjerim čovjeka, pričam i sa ovim djevojčicama. Što se njega tiče, mislim da je imao zadnjeg dana teške trenutke nekog suočavanja – rekla je Ana.

-Moj utisak je takav da te više brine kako će on da se osjeti, nego kako ćeš ti da se osjetiš.

-Ne, ja sam se vraćala u onaj period kad sam četiri godine čekala. Okrenem ja na tu neku šalu, opet kažem, iz želje da nema tenzije, jer on ima fitilj kratak kad sam ja u pitanju. Inače sam vrlo predana majka, žena, drugarica i sebe nekako uvijek stavljam na drugo mjesto. Nije to dobro. Teško se osjećam. Ja ne znam kako da promijenim to u sebi da budem sama sebi na prvom mjestu. To je ono zbog čega sam ja ovdje ušla i nadam se da ću uspjeti – rekla je Ana.

-Koliko je sve to teško iz aspekta žene koja je gledala, na primjer da tješi muškarca – pitao je voditelj.

-Teško. Jutros sam razmišljala, mislim da je ova Zadruga moje opraštanje od njega, a time se opraštam i jednog dijela sebe. Drugačije ti ostavim utisak dok ne shvatiš kakva sam…To je nešto što je meni neoprostivo. Sinoć mi je rekao da ćemo mi uvijek tako pričati, da iako se vidimo dvije godine, da ćemo uvijek plakati i da mu je jasno zašto njegov otac nije mogao da vidi njegovu majku. On misli da će on mene ubijediti da se ja vratim – zaplakala je Ana.

-Kako komentarišeš njegove promjene raspoloženja – pitao je voditelj.

-Ako bih pošla od sebe, kod mene je to isto vladalo dok sam bila napolju. I bijes, tuga, ljutnja, sve mi je pomiješano. Ako bih ja nastavila ovakva da budem do kraja rijalitija, imao bi svoju konfort zonu, ali to ne bi bila ja…Cilj Zvezdanovog ulaska ovdje je bio neki novi put, da ispriča nešto o svom životu, ali je itekako ono o čemu smo mi pričali jeste da pokaže kakvo srce ima, da je drug. Zvezdana bih opisala u jednoj rečenici: “Srce bih ti dao, srce bih ti i uzeo”. Vidjela sam onog Zvezdana iz prvog srednje, patio je i za drugom jednim zajedničkim, to je bilo najosjećajnije biće koje sam upoznala. Tako da sam te oči ugledala, pa sam mu rekla da bih voljela da ide ka tome, ali mislim da je to mnogo mnogo teško. Ja sam samo poredila sa Ksenijom, samo iskrenost tih suza, a ne da ja pravim kopmaraciju između mene i to…Samo sam htjela da ga vratim u vrijeme i da shvati koliko je bio iskrena duša – rekla je Ana.

(Express/Pink)

OVA ZADRUGA JE MOJE OPRAŠTANJE OD NJEGA: Ana kroz suze progovorila o odnosu sa Zvezdanom Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa