OTIŠAO TURISTIČKI DA ODMORI, PA BRUTALNO UBIJEN U ŠPANIJI: ROĐACI ZA BRANISLAVOVU LIKVIDACIJU SAZNALI IZ MEDIJA

Koliko on zna, Branislav je otišao turistički u ovu zemlju kako bi se malo odmorio.

  • Ne možemo da vjerujemo da Branislava više nema. Zgrozili smo se kada smo čuli u medijima da je ubijen. Niko od nadležnih iz Španije ili ambasade nije nas još uvijek obavijestio da smo ostali bez njega – kaže neutješni rođak.
  • Otišao je sam prošle sedmice u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je prije pola godine ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želio da promijeni sredinu. Posljednji put čuli smo se u ponedjeljak kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen.

Rođak otkriva i da mu se “ne sviđa povezivanje Branislava sa kriminalom”.

  • Vidjeli smo da se provlači priča da je ubijen u obračunu oko droge. Iskreno, mislim da nije bio iz kriminalnog svijeta i da nema nikakve veze s tim. Ne mogu da ga povežem sa kriminalom – rekao je rođak ubijenog.

Ubijeni Branislav N. je, prema riječima rođaka, bio vlasnik auto-limarske radionice u blizini Novog Sada, koja je bila u sklopu njegove porodične kuće.

  • Bio je izuzetan majstor i svi su ga voljeli i cijenili. Teško nam je jer ga više nema. U pitanju je sjajan čovjek, najbolji za druge, a loš za sebe – kaže rođak ubijenog, piše Kurir.

Podsjetimo, on je ubijen u srijedu oko 19 sati na parkingu brane Rules u blizini grada Granade u Španiji. U vatrenom obračunu povrijeđen je državljanin BiH, a španski portal Ideal.es, saopštio je da je motiv ovog sukoba droga.

Civilna garda preuzela je slučaj i juče su uhapšena dva muškarca koja su bila u društvu ubijenog i ranjenog, dok se za četvoricom muškaraca iz suprotstavljene bande traga.

hayat.ba

drugi upravo čitaju