OTAC UBICE OBZNANIO PRIJETNJE: OSVETIĆU SE ZA BRATA I SVE VAS POBITI, ZAKLINJEM SE!

Poslije Vukove sahrane, kako kaže, dobili su i prijetnje smrću.

  • Primijetili smo da učestalo prolaze automobili pored kuće i da zastajkuju, gledaju…, ali u početku nismo pretjerano obraćali pažnju. Tako je bilo sve do petka, kada me je supruga usplahireno pozvala i rekla da ostavim posao i hitno dođem kući. Bila je uplašena, jer se ispred kapije pojavio neki mladić i počeo da prijeti, psuje, vređa… Vikao je: “Zaklinjem se u sveca sve ću vas pobiti. Kuću ću vam zapaliti, osvetiću se za brata, zaklinjem se njegovim grobom.” Nakon toga se prekrstio, izrekao još niz uvreda i psovki, pa je otišao – priča Milan za Alo.

Ove prijetnje prijavili su policiji koja je na osnovu snimka brzo identifikovala i privela mladića.

otac ubice obznanio prijetnje: osvetiću se za brata i sve vas pobiti, zaklinjem se!
OTAC UBICE OBZNANIO PRIJETNJE: OSVETIĆU SE ZA BRATA I SVE VAS POBITI, ZAKLINJEM SE!

Kako kaže, kobne večeri Đuro se vratio kući i rekao mu da ga je Vuk pretukao. Milan kaže da je sina savjetovao “da se skloni i izbjegava nevolje”. Automobil koji mu je ostao kod Vukove kuće neko je u međuvremenu vratio, ali je u njemu bio i ključ koji je Vuku i njegovom bratu Milošu vjerovatno ispao.

  • Rekao sam sinu da ću im ja vratiti ključ. Kada sam ušao u dvorište, prišao mi je Vuk i pitao koga tražim. Objasnio sam mu zašto sam došao i predao mu ključ. Tada je svašta izgovorio i poručio mi da kažem Đuri šta će mu se dogoditi psujući sve po spisku. Samo sam mu rekao da nije lijepo da psuje, jer sam mu ja otac, a onda me je više puta udario u glavu. Kada sam pao, neko me je dva puta šutnuo u bubrege. Pobjegao sam, šta ću, a oni su ubrzo za mnom došli u kuću – priča Milan.

Kada je čuo buku, Đuro je iz kuće izašao sa “kalašnjikovom” i ubio Vuka.

  • Sad bih volio da sam ga pustio da radi sa mnom šta je htio, samo da se nije dogodilo to što jeste. Ne bi bila dva života upropaštena – rekao je Milan.

hayat.ba

drugi upravo čitaju