OTAC I SIN UBIJENI U GRADAČCU PORIJEKLOM IZ SANDŽAKA! PRIJATELJ PORODICE OTKRIO DETALJE: SULEJMANOVIĆ IH PREVARIO ZA 75.000 EURA?

otac i sin ubijeni u gradačcu porijeklom iz sandžaka! prijatelj porodice otkrio detalje: sulejmanović ih prevario za 75.000 eura?

Nizama Hećimović prva je nastradala, a monstrum je potom usmrtio Ondera Džengiza i njegovog sina Denisa, koji su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo jer su kratak period života proveli u Turskoj. Sulejmanović je ranio i suprugu Ondera Džengiza, a zatim i policajca Huseina Kotorića i sugrađanina Nedima Pamukovića.

A.B, koji tvrdi da je blizak prijatelj porodice Džengiz, otkrio je za portal Sandžak danas nepoznate informacije koje bi mogle da osvijetle pozadinu tragičnog slučaja. Tvrdi da je Sulejmanović prevario i nagovorio maloljetnu kćerku Ondera Džengiza da ukrade značajnu sumu novca iz kuće vlastite porodice.

otac i sin ubijeni u gradačcu porijeklom iz sandžaka! prijatelj porodice otkrio detalje: sulejmanović ih prevario za 75.000 eura?
NAJBOLJA MOGUCA KVALITETA 11.08.2023., Gradacac, Bosna i Hercegovina – Policijski ocevid na farmi na kojoj je trostruki ubojica Nermin Sulejmanovic pocinio samoubojstvo. Photo: Pixsell/PIXSELL

Porodica Džengiz je prema njegovim riječima svojevremeno prolazila kroz agoniju jer dvije sedmice nije znala gdje se nalazi njihova kćerka. Djevojčica se vratila sa malom sumom novca, a njen otac tražio je od Sulejmanovića da vrati novac. To je navodno dovelo do ozbiljnog konflikta koji je na kraju završio na sudu.

– Prije nekih 7-8 godina ovaj idiot je oteo Džengizovu kćerku koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloljetnoj djevojci je obećavao zlatnu budućnost kako to već pali kod maloljetnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 eura iz kuće. Onda su sa tim parama otišli negdje u Srbiju. Dvije sedmice agonije u Džengizovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa hiljadu eura i eto. Naravno, Džengiz ga je tužio i tražio da mu vrati pare, ali od toga ništa. Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta je agonija trajala oko osam godina – tvrdi A.B. koji inače živi u Minhenu.

Navodi da je glava porodice Džengiz bio mnogo dobar čovjek.

– Onder je bio veliki borac i jako uspješan čovjek od posla. Neko vrijeme živio je u Turskoj i zato posjeduje i tursko državljanstvo. Otac mu je inače bio porijeklom iz okoline Tutina – tvrdi A.B.

hayat.ba

drugi upravo čitaju