On je najveći sanjar i pozitivac Zodijaka, koji iskrenu ljubav deseterostruko vraća

On je tip osobe koja će imati hvatač snova obješen u autu ili na prozoru. Nitko ne može uhvatiti san bolje od njega. Sanjati nemoguće snove njemu je prirodno. Dajte mu kantu limuna i on će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti čašu te iste limunade.

Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibrom i kako učiniti da se nešto tako jednostavno poput šećerne vodice čini većim i boljim nego što stvarno jest.

Govorimo o – Strijelcu!

Strijelac sanja velike snove. Jupiter, najveći planet, njihov je planetarni najbolji prijatelj. Njihovu maštu jednostavno ne mogu zaustaviti.

Strijelac je onaj koji može zuriti u horizont i vidjeti mogućnost apsolutno ni u čemu. Koliko god situacija bila mračna, pravi Strijelac može izmisliti sve moguće scenarije kako bi preokrenuo situaciju.

Neki od drugih znakova mogli bi reći Strijelcu koliko su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strijelci će ionako živjeti svoj život. Nije ga briga što drugi misle. Kad vidi nešto što ga inspirira, baci se u to umom, tijelom i duhom.

Vizija budi duh Strijelca. Ona ih nadahnjuje i hrani njegov um i dušu.

Važan detalj je da ga ne zanima krajnji rezultat. Postizanje cilja za njega nikad nije najvažnije. Ono što on zapravo traži je avantura.

Spontanost mu je u kostima i stalno mijenja tijek svojih planova. Ništa ne uzbuđuje Strijelca kao avantura. Treba osjetiti uzbuđenje nepoznatog.

Mnogi kažu da Strijelci najviše vole putovanja, no nemali je broj rođenih u ovom znaku koji tome odolijevaju. Najviše ih uzbuđuje promatranje svijeta oko sebe.

Veliki svijet je njihovo igralište, ispunjeno ne samo mjestima, već i ljudima i idejama.

Kad stvari postanu dosadne, Strijelac odlazi. Mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zapne na mjestu gdje ne može promijeniti igru, njegov optimizam i duh počinju umirati.

Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne smije osjećati zarobljeno u kavezu. On je istraživač u srcu i treba mu puno prostora da diše i luta svijetom.

Kada su veze u pitanju, prilično je složen znak, pogotovo za one koji traže vječnu vezu. Tajna je istina da predanost može biti prilično teška pomisao za Strijelca. To ne znači da on to ne može. Samo treba puno prostora za disanje u procesu.

Jedni su mu spremni dati – drugi ne mogu.

Sloboda je ono što Strijelac treba, kavez ga gura dalje. Strijelcu samo treba dovoljno prostora da se avanturist u njemu može izraziti.

Ključ koji otključava srce Strijelca je mogućnost povremenog bijega. Ako mu date tu priliku, uvijek će se vratiti kući. Iako nije kućni tip, voli svoj dom, svoju bazu, i uvijek će joj se na kraju vratiti.

Posljednji važan element za dugotrajnu vezu sa Strijelcem je vizija. Ako Strijelcu damo priliku da priča o svojim snovima, tada se možemo duboko povezati s njihovim velikim srcem.

Kada Strijelac ima nekoga tko sluša, tko vjeruje u njega, tada se osjeća potpunim. Dajte mu priliku da pusti svoj duh da poleti i osjetit ćete njegovu ljubav koja će vam se deseterostruko vratiti.

Izvor: ATMA

Jedan znak Zodijaka nosi titulu najkompliciranijeg, a gdje ste vi?


luftika.rs

drugi upravo čitaju