Oglasila se Maja Berović i otkrila kako se osjeća nakon dvije operacije i ugroženog zdravstvenog stanja

Pjevačica Maja Berović objavila je novi album “Milion”, a povodom istog odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama, te je navela niz detalja o kojima se priča.

Mili moji, dozvolite mi prvo da vam se zahvalim za sve ove godine podrške da iz albuma u album mijenjam neke stvari. Stajanje u mjestu nikako nije za mene opcija bila, a vi ste uvijek na kraju to znali da prepoznate, ma koliko god da su promjene u prvi mah bivale nepopularne. Svoj 9. album doživljavam kao album svog života, jer muzička promjena koju sam sad napravila je za mene bila najizazovnija, i zaista moram da se zahvalim kompletno cijelom timu koji je učestvovao u njemu , napisala je na početku Maja Berović.

Jedna pjesma je posebna, meni najdraža, s obzirom na to da sam je posvetila svom voljenom sinu Lavu, a za to mi je krila dala moja voljena Ana, koja mi je u najtežem životnom trenutku napisala istu i donijela dok sam ležala u bolnici između dvije operacije rekavši: “Majko, napisala sam ti nešto, znam da ti nije do pjesme sada, ali samo je pročitaj…” navela je potom, između ostalog.

Ovaj album je tu sa ciljem da pokaže da na kraju svega – pjesma uvijek pobjeđuje. I hvala vam što ste prepoznali i u prvih 24 sata imamo 3.1 miliona pregleda u realnom vremenu na Jutjubu, iako znam da već duže vrijeme volite neke druge muzičke platforme. Jedva čekam da čujem vaše utiske i budite bez ikakve brige, mama je sada tu i ne ide nigdje! Volim vas!, dodala je pjevačica.
Maja je, podsjetimo, nedavno pričala da je imala zdravstveni problem poslije prošlogodišnjeg porođaja, te da je morala da operiše nogu, dok detalje o istoj još uvijek nije iznijela u javnost.
(express/pink)

Oglasila se Maja Berović i otkrila kako se osjeća nakon dvije operacije i ugroženog zdravstvenog stanja Express.

express.ba

drugi upravo čitaju