Održan B2B susret u Trebinju: Inovacije ključne za poslovnu stabilnost i uspjeh – Poslovni Magazin

U okviru projekta “Pouzdanost”, LRC Grupacija je organizovala još jedan u nizu B2B susreta Kluba pouzdanih pod nazivom “Inovacije u biznisu kao temelj pouzdanosti i uspjeha” u prostorijama Kulturnog centra Trebinje. Projekat “Pouzdanost 2023/24” organizuje LRC Group tokom cijele godine u gradovima širom Bosne i Hercegovine pod sloganom “Uzdaj se u pouzdanost”. Događaj je bio dio programa otvaranja turističke sezone u Trebinju.

Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja, pozdravio je prisutne i istakao značaj podrške Gradske uprave ovakvim predavanjima. Jadranka Kuljanin, generalna direktorica i članica Uprave LRC Grupacije, naglasila je važnost stvaranja platforme za povezivanje poslovnih ljudi kako bi ostvarili nove poslovne prilike.

Fatima Nikšić, direktorica marketinga LRC Grupacije i direktorica projekta “Pouzdanost”, najavila je naredne susrete u Tešnju, Tuzli i Mostaru, te istakla važnost inovacija za uspjeh kompanija. U panel diskusiji su učestvovali predstavnici domaćih kompanija s iskustvom u ovoj oblasti, kao što su Damir Savić, Ivana Malović, Radovan Vukoje, Veselin Savić i Žarko Vico.

Ovaj susret u Trebinju je još jedan korak ka promociji inovacija, inspiracije i umrežavanja među poslovnim liderima. Učesnici su imali priliku da razmijene iskustva i prošire svoje znanje o inovativnim praksama u poslovanju. Svi zainteresovani za učešće u B2B susretima mogu se prijaviti putem stranice www.pouzdanost.ba.
Izvor: ( / Javno.ba )

drugi upravo čitaju