OD ALEKSANDRA NI TRAGA NI GLASA: NESTANAK PRIJAVLJEN PROŠLE GODINE, KIDNAPERI GA TUKLI I MUČILI, PA UHAPŠENI

od aleksandra ni traga ni glasa: nestanak prijavljen prošle godine, kidnaperi ga tukli i mučili, pa uhapšeni

Od Lazića i dalje nema ni traga ni glasa! Međutim, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv tri mladića osumnjičena da su oteli Lazića ispred njegove kuće u Borči (Srbija).

Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) terete se za krivično djelo otmica za koje je zaprijećena kazna zatvora od 5 do 18 godina.

Svi se nalaze u pritvoru, a optužnica je podnesena Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 sati zajedno sa više nepoznatih osoba, po prethodnom dogovoru, silom odveli A. L. i zadržali da više od 10 dana, u namjeri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi.

Tako su sa dva automobila marke BMW i Opel Astra došli ispred Lazićeve kuće u Borči i sačekali ga da naiđe, s obzirom da je on svakodnevno od 14 do 15 sati izlazio u dozvoljenu šetnju, jer je bio na mjeri zabrane napuštanja stana uz primjenu elektronskog nadzora.

Potom su ga silom ubacili u vozilo Opel Astra i odvezli na nepoznatu lokaciju u pravcu nasipa rijeke Dunav u Кrnjači, gdje ih je sačekalo više NN lica. Tu su A.L. tukli, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gdje je i dalje zadržan. Njegov nestanak je prijavljen 5. decembra, piše Blic.

hayat.ba

drugi upravo čitaju