NOVI NAPAD PSA U BANJOJ LUCI: ŽENU UGRIZAO PITBUL

novi napad psa u banjoj luci: ženu ugrizao pitbul

Svetlana L. iz Banja Luke povrijeđena je u napadu psa navjerovatnije rase “pitbul” u banjalučkom naselju Petrićevac.

Napad se desio danas u popodnevnim časovima, a prema nezvaničnim inforamcijama pas se otrgnuo  te je napao pomenutu ženu dok je bila na ulici.

  • Ženu je ugrizao za ruke i nanio joj teže ozljede. Desilo se to u sekundi i iznenada je  dotrčao i napao je – rekao je izvor koji je bio u blizini mjesta kada se sve desilo.

Prema njegovim riječima pomoć ženi su ukazali ljekari Službe hitne pomoći koji su veoma brzo stigli. Kazao je da je na teren brzo stigla i policija.

Ovo je drugi napad psa u Banjaluci u poslednjih nekoliko dana, a peti od početka godine. Banjalučanku Bojanu Gajić u ponedjeljak je napao i za glavu ugrizao pas rase “haski”, a ona je na sreću prošla sa lakšim povredama. Iz Policijske uprave Banjaluka, ne navodeći ni ime ni detalje, saopštili su da se ovaj napad desio 27. febrara godine oko 17,00 časova u Banjaluci u ulici Dragomira Drage Malića. Kako su saopštili  pas je bio bez vlasnika.

Početkom februara u mjestu Bistrica je pas nepoznate rase napao i ugrizao tridesetdvogodišnju ženu za nogu. Slučaj je okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti, prenose Nezavisne novine.

hayat.ba

drugi upravo čitaju