Nothing uskoro predstavlja svoj prvi telefon

Kompaniju Nothing je osnovao bivši suosnivač OnePlusa Carl Pei, koji ga je napustio prije spajanja s Oppom. Prema očekivanjima, Nothing ima ambiciju izrade vlastitih pametnih telefona, a prvi model Nothing Phonea će biti predstavljen 12. juna ove godine.

“To je naš prvi pametni telefon i naš najvažniji proizvod”, stoji u najavi Nothinga.

“Pravi početak Nothingovog putovanja. Kako bi tehnologija ponovno bila zabavna. I poziv da se odučimo svega što nas je industrija naučila.”

Mada do sada Nothing nije iznosio nikakve detalje, procurile su informacije da je Pei na Mobile World Congressu pokazivao prototip telefona odabranom društvu, a sada je jasno da uređaj doista postoji.

Osim što je potvrdio da će lansirati svoj prvi telefon ovog ljeta, Nothing je rekao da će ga pogoniti Qualcommov Snapdragon čipset, da će raditi na modificiranom Android operativnom sustavu pod nazivom NothingOS i da će sadržavati napredno korisničko sučelje.

Nothing će telefon predstaviti na javnom događanju u Londonu, a predstavljanje će se moći pratiti i uživo online preko službene web stranice: https://eu.nothing.tech

Nothing uskoro predstavlja svoj prvi telefon Noob.ba.

www.noob.ba

drugi upravo čitaju