Nju ne može svako osvojiti: Ruska manekenka odbila i Ronalnda

Viktorija Odincova zvana Viki ima armiju pratilaca na društvenim mrežama, a nazivaju je i jednom od najljepših svjetskih manekenki.

Ona plijeni svojom ljepotom i provokativnim fotografijama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Ona je prošle godine šokirala svijet otkrićem kako je odbila Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, koji je pokušao da je “zavede” preko Instagrama.

Ipak, malo je poznato da je ona bila u vezi sa vozačem Formule 1, Fernandom Alonsom.

Ruskinja se najprije dovodila u vezu sa Britancem Luisom Hamiltonom, ali je tek poslije romanse sa Alonsom njena karijera u manekenstvu krenula uzlaznom putanjom.

Od ranije je jasno da Španac obožava Ruskinje, s obzirom da je bio u vezi sa Viktorijinom sunarodnicom Dašom Kapustinom.

Viki i Fernando su i živjeli zajedno u Dubaiju, a potom su raskinuli.

Odincova je nedavno u jednoj emisiji na Youtube-u otkrila kako je odbila Kristijana Ronalda, odgovarajući na pitanje da li je Portugalac pokušao da bude sa njom.

-Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku – “Ćao, kako si”. Odmah sam izbrisala poruku i nisam htjela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina djevojka. Nisam htjela da mu pružim nikakvu šansu. Dajte, molim vas, pa znam dosta djevojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse – poručila je ona, prenosi cdm.me.

Nju ne može svako osvojiti: Ruska manekenka odbila i Ronalnda Express.


express.ba

drugi upravo čitaju