NJENE VRELE SCENE I DANAS SE PAMTE: Udata je za moćnog Italijana i ovako izgleda nakon tri decenije

Lijepu glumicu Tatjanu Pujin publika pamti po ulogama u filmovima “Kako se kalio čelik”, “Mi nismo anđeli”, ali i u ostvarenju “Sulude godine”, gdje je glumila medicinsku sestru.

Pričalo se da su muškarci tadašnje Jugoslavije ludjeli za njom, ali da je njeno srce ukrao jedan Italijan.

Naime, kada je počeo rat, Tatjana Pujin se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za političara Đulijana Červinija.

-Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, poslije toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je poslije toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. vijeku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju – rekla je ranije za “Blic” i dodala:

– Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala djece. Kao muškarci što to mogu, ne razumijem zašto to ne bi mogla ja.

Na pitanje da li je razmišljala o tome da usvoji dijete, Tatjana je tada odgovorila:

– Moj suprug i ja nikada o tome nismo razgovarali. Posljednjih godina dosta naših prijatelja je usvojilo djecu, te smo uvidjeli koliki je to problem oko papira. Ima dosta asocijacija čiji sam član i gdje pomažem djeci s autizmom. Tako da mi je to što pomažem nadomjestilo taj nedostatak.

Tatjana je i dalje lijepa, a vjerujemo da bi je mnogi obožavatelji gorepomenutih filmova odmah prepoznali. Nedavno je otkrila da dosta putuje, a da joj gluma ne fali, iako čak tri decenije nije snimila film.

NJENE VRELE SCENE I DANAS SE PAMTE: Udata je za moćnog Italijana i ovako izgleda nakon tri decenije Express.


express.ba

drugi upravo čitaju