NISAM ZNALA KOLIKO SAM VOLJENA: Aleksandra Mladenović sasula bivšem sve u lice

Nakon skandala koji je prošle nedjelje tresao estradu, Aleksandra Mladenović se obratila bivšem, te otkrila kako se zaista osjeća.

Nakon haosa koji je uslijedio kada je Mladenovićka prijavila bivšeg dečka za uznemiravanje, brojne javne ličnosti i fanovi stali su na stranu pjevačice i slali joj poruke podrške na kojima se ona sada javno zahvalila i otkrila kako je ova situacija samo ojačala.

–Lekcija, nikad poraz! Hvala vam svima od srca za svu ljubav i podršku koju mi pružate, nisam ni znala koliko sam voljena dok se neke ružne stvari nisu desile. Idemo dalje u nove pobjede! Volim vas!

Podsjećamo, pjevačica je prijavila bivšeg dečka za uznemiravanje i prijetnje, nakon čega je javno otkrila kroz kakvu golgotu je prošla.

– Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće. Bili smo zajedno dva mjeseca. Tri dana mi je prijetio samoubistvom, zvao me je na video gdje mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga, pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe htio je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i ljekara. Treći put je danas htio da se objesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima – istakla je pjevačica, dok je Stefan za rekao kako mu je žao zbog cijele situacije i da se oni mnogo vole.

– Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svjesno htjela da me pošalje u zatvor, ali nije uspjela. Bio sam u stanici do 13 sati, pa sam išao kod sudije, gdje sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 eura. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osjećam – rekao je on, a nakon novčane kazne koju je morao da plati morao je da napusti i zemlju.

(Express/grand.online)

NISAM ZNALA KOLIKO SAM VOLJENA: Aleksandra Mladenović sasula bivšem sve u lice Express.


express.ba

drugi upravo čitaju