NIKOME NIJE JASNO ZAŠTO JE UBIO SESTRIĆA: ŽIVIO JE U NJEGOVOJ KUĆI, IZGLEDALO JE DA NEMAJU PROBLEMA

Prema prvim informacijama koje su se pojavile, Zoran se odlučio na takav potez jer mu je Miloš ostao dužan novac za rudarnje kriptovaluta koje su njih dvojica radili zajedno, međutim, to niko od komšija nije mogao da potvrdi, jer nisu upućeni da su to radili. Oni dvojicu muškaraca, kako su rekli, ne poznaju previše, jer je Miloš nedavno kupio kuću i Zoran se tada u nju uselio, piše Blic.rs.

-Zoran je iz Zrenjanina, tamo je živio dok se nije razveo. Ima dvoje odrasle djece koja žive u Novom Sadu, kćerka mu je završila francuski jezik – rekle su komšije o Zoranu i dodale da je došao da živi u Rakovicu da održava kuću koju je Miloš kupio od kuma: “Kupio je prije godinu dana, za vrijeme korone .” Komšije su rekle da se nije činilo kao da je toj kući bilo problema.

Po izlasku na lice mjesta Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt mladića. On je za sobom ostavio četvorogodišnjeg sina i suprugu. Zoran je nakon ubistva pozvao policiju i rekao šta je uradio, nakon čega je uhapšen, a prilikom hapšenja nije pružao otpor. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Prema informacijama iz medija, za osumnjičenim muškarcem policija je raspisala dvije potrage zbog izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i jedne od šest meseci.

hayat.ba

drugi upravo čitaju