Nikolina Pišek je prije Vidoja voljela njega

nikolina pišek je prije vidoja voljela njega

Prije nego što je upoznala Vidoja Ristovića i udala se za njega, Nikolina Pišek voljela je najpoznatijeg ronioca u Hrvatskoj Kristijana Curavića.

Njih su dvoje zajedno izgledali savršeno, njihova ljubav bajkovito, ali je bajka imala i svoj kraj.

Upoznali su se 2007. godine i to u Rogoznici gde je slavni ronilac imao svoj ronilački centar. Ona je odlučila da kod njega krene na kurs ronjenja, a tada se rodila ljubav. Iako su na početku demantovali šuškanja o vezi tvrdeći da su samo prijatelji, nije im dugo pošlo za rukom.

Bili su zajedno tri i po godine, a svi su bili šokirani kada je vijest o prekidu procurila u javnost. Izgledalo je kao da kraj nikada neće doći, a mnogi su čuli i svadbena zvona. Pričalo se i o razlozima prekida pa je tako prvi bio onaj da  je Kristijan ostavio zbog go-go plesačice Žane Štrbac koju je upoznao u “Farmi”.

nikolina pišek je prije vidoja voljela njega
Nikolina Pišek je prije Vidoja voljela njega

Međutim, 2018. godine, Curavić je ispričao malo drugačiju priču o svim nedaćama koje su ga tada zadesile pa onda i o samom prekidu s Pišek.

Sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktik. Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća, te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 miliona kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

– I sada mi je muka kada se toga sjetim. U mom automobilu sjedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila „Operaciju trijumf“. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana prije potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: „Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt.“ Mrak na oči! Kako, šta…, pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću… Vinko ponavlja: „Nema za tebe novaca.“ I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam htio tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote”, kazao je Kristijan tada za “Slobodnu Dalmaciju”.

Kaže da ga je Nikolina ubjeđivala da ode da bude ronilac u Norveškoj, te da mu je govorila da loše utječe na nju i njeno dijete. On je naziva najlojalnijom osobom koju je u životu upoznao i kako je tada istakao, iako nisu u kontaktu, pamti je samo po dobrom.

nikolina pišek je prije vidoja voljela njega
Nikolina Pišek je prije Vidoja voljela njega

– Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji je krivo predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vrijeme je bilo pogrešno i razišli smo se’, ispričao je Curavić.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju