Netflix do kraja godine planira predstaviti još 40 igara

Samsung ove godine donosi „Tri-Fold” telefon

Netflix popularna streaming platforma, nakon „vremena” u kojima i nije baš dobro „legla” korisnicima, usmjerila se ka „novom poslu”. Netflix je već radio na razvoju mobilnih igri ali to baš i nije naišlo na „plodno tlo” kod korisnika.

Snapdragon 8 Gen 3 – izgled i konfiguracije jezgri

No čini se kako Netflix nema namjeru ostati, već se govori kako će do kraja godine predstaviti još 40 igara. Do sada je Netflix u svojem studio razvila 55 igara od kada je ovaj studio počeo poslovati u studenom prošle godine.

Prema riječima uprave Netflixa oni će i dalje biti fokusirani na razvoj isključivo mobilnih naslova, te kako se još uvijek „uče” i „pozorno slušaju” što njihovi korisnici žele igrati.

Huawei zakazao Europsko predstavljanje flagship uređaja za 09.05.2023.

Prve (novije) igre na Netflixu će biti dostupne krajem ovog mjeseca. Potrebno je naglasiti kako Netflix isto kao i u slučaju streaming platforme, radi isključivo samo sa „odabranim” programerima i developerima igara.


tekst3sl2 6

S ciljem raznolikosti odnosno unutar portfelja igara, baš kao što je to slučaj i s portfeljem streaming usluga odnosno dostupnim serijama i filmovima.

Microsoft predstavio „Image Creator” – pokretan AI tehnologijom

Iako čelništvo tvrtke nije navelo koji postotak od ukupnog broja Netflix pretplatnika (230 milijuna) igra igre, istaknuto je kako je Netflix zadovoljan dosadašnjim napretkom i potražnjom za igrama.


tekst3sl3 6

Navedeno je kako Netflix ima suradnju sa Super Evil Megacrop programerom, koji stoji iza igraćih naslova poput: Vainglory te Vatalyst Black.


netflix do kraja godine planira predstaviti još 40 igara

BYD donosi pametni sat koji zamjenjuje ključeve automobila

Upravo će on raditi na idućoj igri koja će temelje vući upravo iz nadolazećeg Netflix ekskluzivnog izdanja.

Električni automobili dobivaju Unreal Engine 5.2

Netflix i Ubisoft sklopili su partnerstvo, te bi ovo značilo kako bi uskoro neke poznate Ubisoft igre mogli vidjeti i kao izvedbe za mobilne telefone, odnosno unutar Netflix streaming usluge.

tekst3sl5 1

Naravno ovo je sve još u razvoju te se početkom travnja očekuje izlazak (točnije 18.04.2024.) nekih igraćih naslova poput: Mighty Quest: Rouge Palace.

Oppo Find X6 i Find X6 Pro, predstavljeni – donose vrhunske kamere i surovu snagu

Igra koja je smještena u svemiru. Produbljeni narativ, nadograđenu igranu formu te značajni gameplay. Hoće li se zaista „prodor” igara na Netflix platformi zaista svidjeti korisnicima, svakako ostaje za vidjeti.


tekst3sl4

Ono što je potrebno reći (odnosno to je samo naše mišljenje). Je to kako Netflix u nedostatku „dobrih” filmskih naslova poseže za svim ostalim „rješenjima” kako bi sačuvao pretplatnike?

Apple iPhone 15 Pro i Pro Max donose drugačije tipke za zvuk

Odnosno kako ne bi dodatno izgubio na zaradi, pošto su već gubitci itekako dospjeli unutar Netflix platforme. Naravno potrebno je pričekati određeno vrijeme da konačan sud daju korisnici.

Mišljenja smo kako ove igre i neće baš toliko biti prihvaćene kod korisnika, odnosno kako je to način donošenja novih rješenja a zakretanja glave od stvarnih problema.

itportal.ba

drugi upravo čitaju