“NE ZNAM NI KO SI, NI ŠTA PJEVAŠ”: Tamara Đurić i Nadica Ademov se ponižavale u živom programu

Ognjen Amidžić je sinoć u emisiji “Amidži šou” ugostio Tamaru Đurić, Mitra Mirića, Mariju Mikić, Nadicu Ademov i Dragana Marinkovića Macu.

Tokom emisije je došlo do sukoba između Tamare i Nadice. Njih dve su komentarisale uticaj novokomponovanih pjesama na omladinu i nisu mogle da se slože. Djeca od 16 godina pevaju o pištoljima, a to je stvarno katastrofa – rekla je Nadica.

-Kod nas pjevačice i žene fudbalera izigravaju sociologe, ne mislim na to što si to rekla, ali film “Lice s ožiljkom” i uloga Al Paćina je završila neslavno, a danas u filmovima i serijama kriminalci završavaju kao budući političari, veliki mafijaši i šaljemo drugu poruku. Pjesme nikad nisu uticale, svaka pjesme ima svoje uho za slušanje – govorila je Tamara.

-Misliš da je ispravno? – upitala je Nadica.

-Ne mislim, ali nije moje da mislim… O tome treba da misle sociolozi, nije na meni da se bavim tom temom. Sad gologuze pjevaljke pričaju da ne treba da se ima Instagram, a ona u sopstvenom spotu imaju scene kako pucaju i melju mozak. Uglavnom k*rve pričaju o poštenju. Pjevači treba da se bave pjevanjem – rekla je Tamara Đurić.

“ne znam ni ko si, ni šta pjevaš”: tamara đurić i nadica ademov se ponižavale u živom programu
“NE ZNAM NI KO SI, NI ŠTA PJEVAŠ”: Tamara Đurić i Nadica Ademov se ponižavale u živom programu

-Cijelu noć nas pjevače prozivaš – dodala je Nadica Ademov.

-Kada kažem ja pjevače mislim na estradu, a estrada su i glumci, ali njih niko ne sluša. Ja iskreno ne znam ni ko si ti, ni šta pjevaš – govorila je Tamara.

-Pa iskreno, ni ja nisam znala ko si ti – nastavila je Nadica.

-Nismo u rijalitiju. Pričam da se ljudi bave politikom kojima to nije u nadležnosti – poručila je Đurićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

“NE ZNAM NI KO SI, NI ŠTA PJEVAŠ”: Tamara Đurić i Nadica Ademov se ponižavale u živom programu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju