NE ŽELI NOSITI TRADICIONALNU VJENČANICU: Pjevačica i televizijska voditeljica govorila o svojoj svadbi

L’Adria Story Hall of Fame, najiščekivaniji događaj godine, sinoć je okupio nekoliko stotina estradnjaka iz cijele regije. Među prvima koji su prošetali crvenim tepihom bila je Renata Končić Minea.

Pjevačica i voditeljica se pojavila u dugoj bijeloj haljini, s Alenom Bičevićem kao pratnjom. Upitana je li nošenje bijele haljine na Storyjevom crvenom tepihu generalna proba za buduće vjenčanje, Minea je odgovorila:

NE ŽELI NOSITI TRADICIONALNU VJENČANICU: Pjevačica i televizijska voditeljica govorila o svojoj svadbi

“Moj odabir bijele boje večeras nema veze s vjenčanjem. Jednostavno volim nositi svijetle boje kada su lijepo vrijeme i ljeto. Bijela mi se činila prikladnom za ovaj događaj”, rekla je Minea, dodajući: “Inače, kad je u pitanju vjenčanje, volim moderniji pristup, pa ako dođe do toga, nosit ću nešto drugačije od klasične vjenčanice.”

Na pitanje o svojoj ljubavi, pjevačica je odgovorila: “Moje srce je veliko kao kuća.”

Minea je izvela nekoliko domaćih hitova, ali je mnogi više prepoznaju kao televizijsku voditeljicu. Ona ističe kako voditeljstvo i glazba idu ruku pod ruku u njezinom životu.

“Glazba je moja strast i uz nju sam cijeli život. Ujutro se budim uz glazbu i spavam s njom. Voditeljska uloga mi je došla prirodno i ne bojim se kamera. Ako me trenutno više doživljavaju kao voditeljicu, to je u redu. No radujem se što se ponovno aktiviram i na glazbenoj sceni”, zaključila je Minea iskreno.

Objava NE ŽELI NOSITI KLASIČNU VJENČANICU: Pjevačica i televizijska voditeljica progovorila o svom velikom danu pojavila se prvo na Express.


Izvor: ( express.ba / Javno.ba )

drugi upravo čitaju