Ne vjerujte im: Ovo su 4 najlicemjernija znaka Zodijaka

S određenim znakovima zodijaka potreban je dodatan oprez. Često govore ono što ne misle. Ovo su četiri najdvoličnija znaka Zodijaka prema astrolozima.

Blizanci

Blizanci su najdvoličniji od svih znakova Zodijaka. Poznati su po neiskrenosti pa ih ljudi često uhvate kako govore jedno, a onda rade drugo. Njihova nemilosrdna ambicija ih tjera da učine sve što je potrebno kako bi se popeli na vrh.

Djevica

Djevice su uvijek spremne ukazati na tuđe mane i slabosti, no kada ih netko kritizira, ljute se i zauzimaju obrambeni stav. Najglasniji su kada trebaju kritizirati druge, ali ne znaju prihvatiti kritiku na svoj račun jer bi time priznali da ni oni nisu savršeni.

Vaga

Iako odaju dojam ljubaznosti, Vage mogu biti vrlo manipulativne. Ispod njihovog šarmantnog dojma krije se sposobnost pretvaranja kako bi se svidjeli drugima. Vage više od svega žele biti prihvaćene, pa će svima reći ono što žele čuti, ali će ih ogovarati iza leđa.

Riba

Ribe vole glumiti žrtvu. Glume da su ljubazni i dobri, ali u stvarnosti nisu nimalo bezopasni kako se predstavljaju. Skloni su ogovaranju i zakulisnim igrama pa su spremni lagati i manipulirati ljudima kako bi se prikazali u što boljem svjetlu. Nisu ni svjesni da nekome mogu nauditi.

Godine su samo broj, 3 horoskopska znaka vole starije partnere


luftika.rs

drugi upravo čitaju