NASILNIK KOJI JE PRETUKAO BEBU I SILOVAO ŽENU, RANIJE TUKAO I MAJKU

nasilnik koji je pretukao bebu i silovao ženu, ranije tukao i majku

Podsjetimo, oštećena djevojka juče je ispričala jezive detalje torture koje trpi već dva mjeseca. Naime, kako je navela nju je strah paralisao, plašila se da ga prijavi, ali je na kraju smogla snage i prijavila ga nadležnima, jer je nasilje psotalo sve češće i intezivnije.

Osumnjičeni za prebijanje bebe i silovanje žene, kome je određen pritvor do 30 dana, navodno je i ranije bio nasilan i to prema svojoj majci.

  • 2017. pretukao je svoju majku i tada je bio u pritvoru 20 dana, ali je nakon toga pušten na slobodu jer je njegova majka povukla prijavu protiv njega. Naveo je i da je ona alkoholičarka i kockar, pa je to uradila namjerno, ali nakon svega što se meni desilo, vidim da je on nasilnik – rekla je oštećena djevojka, koja je juče za Kurir ispričala da ju je nasilnik “davio, silovao i da je mislila da će umrijeti, a nakon batina nudio joj je pomoć oko bebe jer trpi velike bolove.”
  • Više od dva mjeseca trpjela sam i psihičko i fizičko nasilje! Vjerovala sam da će prestati, a nisam ni slutila da će se to samo prenijeti i na naše dijete. Bila sam svjesna na neki način da sam u problemu, ali me je obuzeo veliki strah koji i sada osjećam – rekla je juče potresnim glasom ova djevojka.

hayat.ba

drugi upravo čitaju