Napravljena pizza protiv komaraca!

Kanadski lanac pizza “Pizza Pizza” napravio je prvu pizzu protiv komaraca koja odbija komarce! Pizza pod nazivom “Buzz Off Pizza” nije prelivena repelentima i zapravo je jestiva! ….

Obećavajući da će biti više od obične pizze, ova neobična kreacija ima za cilj zadržati te dosadne insekte podalje, omogućujući Kanađanima koji vole pizzu da uživaju u svojim okupljanjima na otvorenom bez dosadnog zujanja i svrbežnih ugriza.

Ova pizza protiv komaraca razvijena je u suradnji s njihovom kreativnom agencijom Zulu Alpha Kilo, Pizza Pizza predstavila je “Buzz Off Pizzu”, ukrašenu kombinacijom češnjaka, rajčica, ljutih papričica i luka, za koje se vjeruje da su prirodni repelenti protiv komaraca.

pizza protiv komaraca
pizza protiv komaraca

Ako je na prvi pogled jasno da ne treba imati previše krhki želudac da probate ovu pizzu, ostaje nesvakidašnja marketinška operacija o kojoj se priča na društvenim mrežama i koja će nedvojbeno iznenaditi i privući znatiželju nekih pizzoljupca.

“Dugi vikendi su važni, a Kanađani znaju iz prve ruke da repelent protiv komaraca može napraviti ili prekinuti zabavu”, rekao je Adrian Fuoco, potpredsjednik marketinga Pizza Pizza, o najnovijoj inovaciji. “Buzz Off Pizza je sjajan način da osigurate da svi imaju fantastičan dugi vikend ispunjen pizzom… osim komaraca.” piše web stranica the-message.ca

I da, nastavimo sa 100% neobičnim receptima!

Podsjetimo za kraj da je Pizza Hut nedavno predstavio pizzu na bazi kiselih krastavaca, ali i još jedan okus korijandera u “borbi protiv komaraca”

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

napravljena pizza protiv komaraca!napravljena pizza protiv komaraca!


zanimljivostidana.com

drugi upravo čitaju