Naomi Campbell pokrenula glasine ogromnim dijamantim prstenom: Crna Pantera zaručena ili…

Mnogobrojne zvijezde proteklog vikenda spakirale su kofere i uživale u toplom vremenu Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je održana još jedna trka Formule 1.

U Abu Dhabi su tako doputovali i Jason Statham sa suprugom Rosie Huntington-Whiteley, Orlando Bloom koji se družio s bivšom Spajsicom Geri Halliwell, uzdahe žena je mamio i Chris Hemsworth, a stigao je i bivši brazilski reprezentativac Ronaldo Nazário. No, pažnju je ukrala Crna pantera, Naomi Campbell.

Nekadašnji supermodel pažnju je plijenila u stylish maksi haljini A kroja. Bijelo-crna kombinacija s apstraktnim cvjetovima, dodala je dašak glamura cijeloj kombinaciji koju je manekenka zaokružila statement ‘ružnim‘ tenisicama. Odlično raspoložena Crna pantera pokazala je i kako je i 20 godina nakon prekida još uvijek u dobrim odnosima s bivšim zaručnikom, Flaviom Briatoreom s kojim je bila zaručena do 2002. godine.

naomi campbell pokrenula glasine ogromnim dijamantim prstenom: crna pantera zaručena ili…

Naomi se osim s Briatoreom družila i s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, a osim njenog outfita pažnju je privukao golemi dijamant na prstenjaku lijeve ruke. Sasvim dovoljno da se mnogi zapitaju je li se slavna bivša manekenka zaručila. Naomi je oduvijek itekako tajanstvena kad je privatan život u pitanju.

Prije nekoliko mjeseci iznenadila je objavom kako je dobila drugo dijete. Naime, Campbell je prvi put šokirala sve u maju 2021. kad je na društvenim mrežama objavila da je postala mama kćerkice jer nitko nije ni znao da išta planira, a i nije izgledala trudno.

Nešto kasnije za britanski Vogue je ispričala kako je kćerkica kojoj ne želi otkriti ni ime, “njeno dijete te da nije usvojena”.

Ipak, pojavila su se nagađanja kako je Naomi koristila surogat majku jer je tada već imala 51 godinu. Ove godine u junu, objavila je na Instagramu kako je u tajnosti dobila i drugo dijete, sinčića kojem također nije poznato ime. Post je u međuvremenu obrisala, no tada je u fotografiju između ostalog napisala: “Pravi dar od Boga, blagoslovljen! Dobrodošao dječače. Nikada nije kasno postati majka”.

Koga trenutno ljubi, javnost ne zna. No, golemi dijamantni prsten dao je naslutiti da je Naomi sretno zaručena. Britanski Daily Mail kontaktirao je njezine glasnogovornike, no ostali su bez odgovora i službene potvrde.

Naomi Campbell pokrenula glasine ogromnim dijamantim prstenom: Crna Pantera zaručena ili… Azra Magazin.

azra.ba

drugi upravo čitaju