NAKON VELIKIH OČEKIVANJA: Izraelski mediji u Beogradu, Baharu bi mogao suditi Partizan

Nogometaši Crvene zvezde neće igrati proljeće u Europi nakon poraza od Young Boysa u Ligi prvaka.

Sada se okreću obavezama državnog prvenstva. Na početku sezone angažirali su izraelskog stručnjaka Baraka Bahara. Od odličnog početka priprema do bolnih poraza u prvenstvu, skupo plaćenih igrača, navijači su sve više počeli kritizirati njegov rad i odluke.

I u nogometnoj javnosti mišljenja su podijeljena. Novinari izraelskog portala Israelhayomnapravili su anketu za vrijeme utakmice Zvezde sa Švicarcima, na ulicama glavnog grada Srbije, što navijači crveno-bijelih misle o Baraku Baharu.

Kako su opisali iskustvo jednog taksista, nezamislivo je da je Zvezda šest puta zaredom bila prvak, a sada je Partizan prvi na tabeli. Ima i mišljenja da je dobar trener, ali se ne uklapa u ovdašnji mentalitet, navodi se u tekstu ovog portala.

Očekivanja su bila velika kada ga je uprava Zvezde dovela, s obzirom na to da ih je sezonu prije izbacio u playoffu Lige prvaka. Pogotovo nakon izvrsnih priprema, očekivanja su porasla i igrači su vjerojatno pali pod pritiskom, navodi se u spomenutom članku.

Za kraj, spomenuti portal navodi kako je za Bahara najvjerojatnije odlučujuća utakmica vječiti derbi 20. prosinca nakon kojeg bi, izgubi li, mogao spakirati kofere. Ipak, Baharov odlazak iz Zvezde ne bi bio tako lak s obzirom na čvrst ugovor koji ga veže za klub s Maracane.


Sportska centrala

drugi upravo čitaju