NAJLJUBOMORNIJA ŽENA NA SVIJETU: Evo kako kontroliše muža

Britanka Debi Vud dospjela je u žižu javnosti nakon što je objasnila zašto 24 časa provjerava svog supruga.

Stiv Vud i Debi Vud u braku su od 2014. godine. Kako su prenijeli britanski mediji, Debi, koja je upoznala Stiva preko prijatelja 2011. godine, zabranjuje čovjeku da gleda televiziju i žene po časopisima.

Ovaj neobični par stigao je u žižu javnosti kada je gospođi Vud dijagnostikovan sindrom patološke ljubomore. Rijedak psihijatrijski problem dovodi do pogrešnih optužbi partnera i sumnjanje u njihovu vjernost bez ikakvih dokaza niti povoda. Debi je objasnila kako je u potpunosti svjesna ovog problema, ali jednostavno se ne može kontrolisati, prenosi Net.hr.

Uprkos vjernosti njenog muža, “najljubomornija žena na svijetu” ne može da vjeruje svom čovjeku, posebno kada pogleda drugu ženu na ulici.

-Smatram da je on predivan, ali to nije problem, jer je ono što mene muči misao da li mu mogu vjerovati da neće gledati druge žene kada je vani sam. Ne želim da pomisli kako su one lijepe i zgodne. Ukoliko ste u vezi i srećni ste s vašim partnerom, vaše oči bi trebale biti samo na toj osobi – objasnila je.

Debi je ostala slomljenog srca nakon duge veze koju je raskinuo njen momak, prije nego što je upoznala Stiva 2011. godine. Kako bi mu onemogućila pristup eksplicitnim fotografijama žena, ona je postavila filtere za djecu na njegov laptop i telefon, zabranjujući mu istovremeno gledanje televizijskih emisija koje uključuju žene. Debi priznaje da je kupila detektor laži putem interneta kako bi potvrdila da li su oči njenog muža uprte samo u nju.

Korisnici YouTubea nisu mogli vjerovati da ovakav slučaj postoji.

-Trepni dvaput ako si otet.

-Što više gledam ovaj video, sve više mi je žao ovog muškarca. Može se reći da je ona izgubila njegovo povjerenje i mentalno ga izjeda živog. U vezi trebate biti podrška jedno drugom, a ne da se međusobno uništavate – neki su od komentara.

NAJLJUBOMORNIJA ŽENA NA SVIJETU: Evo kako kontroliše muža Express.

express.ba

drugi upravo čitaju