Najbolji indijski astrolog: Ovan, Blizanci i Strijelac bi mogli promijeniti posao do kraja 2023.

Ove godine, 2023. godine, Saturn će prijeći iz znaka Jarca u znak Vodenjaka. Tijekom ljeta bit će u retrogradnom hodu, a povratak u direktan položaj očekuje se 4. studenog. Saturn će ostati u Vodenjaku do 29. ožujka 2025., nakon čega će ponovno posjetiti Ribe.

Ovaj tranzit će značajno utjecati na sve znakove zodijaka prema najboljem astrologu Indije. Ipak, najbolji utjecaj imat će tri znaka, i to u poslovnom i financijskom smislu.

Stoga se Ovnovima, Blizancima i Strijelcima ove godine savjetuje da budu hrabri i potraže novi posao. Položaj zvijezda donosi im sreću i uspjeh.

Evo kakav će još utjecaj imati Saturn u Vodenjaku za ova tri znaka.

OVAN

Saturn je u 10. i 11. kući u Ovnu iu tranzitu je kroz 11. kuću (dobitak, ispunjenje želja, prihod i promaknuće). Njegov tranzit u Vodenjaku utjecat će na mnoge aspekte života Ovna:

Obrazovanje: Što se tiče viših studija, treba imati strpljenja.

Posao: Promaknuća su moguća. Oni koji u ovom periodu mijenjaju posao ne trebaju strahovati – bit će to dobra promjena. Poduzetnici i pojedinci sklopit će nove poslove i postići uspjeh. Moguća su poslovna putovanja.

Ljubav: Nova ljubav je moguća. Izbjegavajte varanje ili odbijanje partnera ili ćete se morati suočiti s problemima.

Blizanci

Saturn vlada vašom 8. i 9. kućom. Prijevoz će utjecati na sljedeće:

Posao: Ako razmišljate o promjeni posla, hrabro, jer su aspekti dobri i velike su šanse za nove prilike. Ako ostanete na istom poslu, ove godine budite spremni na teške kompromise. Poduzetnici se mogu nadati novim prilikama i poslovnim putovanjima. Ako ulažete, neka to bude dugoročno. Sve kratkoročne investicije će propasti.

Ljubav: Ljubav i veze u životu ići će glatko. Vaš partner bi mogao biti zauzet karijerom, zbog čega biste se mogli osjećati zapostavljeno, ali morate ostati strpljivi i smireni.

STRIJELAC

Saturn je gospodar 2. i 3. kuće u Strijelcu i proći će kroz 3. kuću. Iz 3. kuće (braća i sestre, kratka putovanja, volja i snaga), Saturn aspektira 5., 9. i 12. kuću. Ovo su učinci tranzita:

Obrazovanje: Samo trud će se isplatiti. Nemojte zabušavati.

Posao: Očekuje vas odlična ponuda za promjenu posla. Vjerojatno će vam se svidjeti i to ćete učiniti. Aspekti su dobri, stoga ne razmišljajte i ne brinite previše. Poduzetnici bi se trebali okrenuti obitelji, braći i sestrama i pomoći im koliko mogu. Moguća su kratka putovanja jer će Saturn biti dobro smješten u 3. kući. Uložit ćete puno truda da proširite posao.

Ljubav: Naći ćete se u situaciji da ćete svoju ljubav morati dokazivati ​​drugima (roditeljima ili prijateljima).

Izvor: Outlook India

Tjedni horoskop od 13. do 19. veljače 2023


luftika.rs

drugi upravo čitaju