Nada Obrić otkrila čega se najviše plaši: „Izlazim iz kuće čim on dođe, mnogo se bojim“

Bogato iskustvo i karijera koja traje decenijama natjerali su pjevačicu Nadu Obrić da počne da razmišlja o autobiografskoj knjizi. Međutim, kako kaže još uvijek nije pravo vrijeme da svoju životnu priču pretoči na hartiju.

-Život me nije mazio, ali je bio veoma interesantan. A znate, ja sve što sam radila, ili sam radila maksimalno do kraja kako treba, ili se nisam upuštala uopšte. Ako vidim da ja to neću znati, neću moći iz ovih razloga, ja se ne upuštam u to. Ja recimo o medicini ne znam ništa i ne želim da znam. Nisam onaj YouTube doktor. Ni Google doktor, hvala – istakla je pjevačica u emisiji „Puls Srbije“, a potom u dahu nastavila:

– Postoje naravno u svačijem životu stvari koje nisu za javnost i stvari koje ne znaju ni moja djeca i ako ne bih njih napisala, ja ne bih bila iskrena do kraja. A da ja sad pišem knjigu kako sam ja najbolja, najljepša, najpametnija. Ja sam čitala par knjiga koje su pisale moje kolegice, kolegice i tako dalje. Savršeni i lijepi, je li tako? Nemoguće je to. Mi smo samo ljudska bića. I jedna je Nada Obrić bila na sceni, a druga je Nada Obrić bila u kući sa djecom, sa prijateljima, komšijama.
Kažu da porodični život i pjevačku karijeru je veoma teško uskladiti, međutim Nadi je to pošlo za rukom, a godine iskustva naučile su je da je život nepredvidiv.

– Imala sam jedan brak, pa se razvela, pa imala drugi brak, pa se razvela. Imala, roditelje umrli su u jeku mog posla. Mislim, djecu odgajila. To su danas zreli divni, fantastični ljudi koji su sad mene razmazili. Pametni, apsolutno svoji ljudi. Tako da taj neki imperativ u životu sam ispunila. I sada pišem knjigu da bi se zvalo da sam napisala knjigu bez tih detalja koje su meni život činili. I značili tada mnogo u životu. Ja to neću – poručila je pjevačica i progovorila o svom najvećem strahu.

– Ja ne smijem da gledam električara, izlazim iz kuće kad mi dođe električar da nešto popravlja. Toliko se bojim struje i ne znam ništa. Ali zato ne postoji građevinski rad nijedan koji ja sa majstorom ne mogu da uradim i da razumijem- priznala je Nada.

Nada Obrić otkrila čega se najviše plaši: „Izlazim iz kuće čim on dođe, mnogo se bojim“ Express.

express.ba

drugi upravo čitaju