Načelnik beogradske policije: Dječak je planirao masakr, imao je spisak učenika

načelnik beogradske policije: dječak je planirao masakr, imao je spisak učenika

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić rekao je u srijedu da je Kosta K. (13) planirao unaprijed pucnjavu, kao i da je imao i skicu škole i spisak djece koje je želio ubiti.

Milić je na konferenciji za medije povodom pucnjave u OŠ Vladislav Ribnikar rekao da je osumnjičeni maloljetnik pozvao policiju i obavijestio da je pucao u više osoba, a motiv kako dodaje i dalje nije poznat, prenose Nezavise novine.

načelnik beogradske policije: dječak je planirao masakr, imao je spisak učenika

Dodao je je dežurnu policijsku službu jutros u 8.42h pozvalo NN lice koje se predstavilo kao K.K. i reklo da je pucalo u više osoba.

On je rekao da je prethodno policiju pozvala direktorica škole “Vladislav Ribnikar” koja je prijavila da je u školu ušlo dijete sa vatrenim oružjem i da nasumice puca.

Utvrđeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane dječaka koji je pozvao našu službu, rekao je Milić i dodao da je smrtno stradalo sedam djevojčica i jedan dječak.

Rekao je kako je učenik planirao ovaj zločin mjesec dana i da je imao spisak djece koju je planirao likvidirati. Dodao je i da je pištolj kojim je izvršen zločin uzet iz stana od oca osumnjičenog učenika.

načelnik beogradske policije: dječak je planirao masakr, imao je spisak učenika

Milić je istaknuo da je za 25 godina godina, koliko radi u MUP-u, bio na tisuće uviđaja, ali da je ovo nezapamćen zločin.

Prema do sad prikupljenim informacijama osumnjičeni je mjesec dana planirao ovaj zločin, rekao je Milić i pokazao skicu koja je pronađena kod uhićenog kao i spisak učenika.

Objava Načelnik beogradske policije: Dječak je planirao masakr, imao je spisak učenika pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju