Muškarci rođeni u ova 4 znaka najbolji su partneri za život u paru, žene tretiraju kao kraljice

Ljudi rođeni u ova četiri horoskopska znaka vole graditi i održavati povjerenje tako što su pošteni, pouzdani i držeći se svojih obećanja. Oni provode godine usavršavajući svoje vještine kako bi se ponašali prema ženama kao prema kraljicama.

Zapravo, njihove supruge bi potvrdile da su izuzetne u planiranju iznenađenja ili izlazaka kako bi održale iskru u vezi. Sve od romantične večere za dvoje pod zvijezdama do avanturističkog vikend bijega, oni se dodatno trude za svoju voljenu osobu.

1. Riba

Ribe su poznate po svojoj romantičnoj i suosjećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, sanjaju o tome da pronađu svoju srodnu dušu i da im postanu prioritet u životu. Zbog toga često sreću i dobrobit svog partnera stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama odnose s najvećom pažnjom i odanošću. Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihov partner osjeća posebnim.

Zapravo, pripadnici ovog znaka izvrsni su u odabiru promišljenih darova za svoju ljubav, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znakovi pri odabiru darova uzimaju u obzir njezine interese i sklonosti. Za Ribe se ne radi o cijeni, već o značenju koje stoji iza poklona. Svoju srodnu dušu cijene iznad svega u životu. Čak i u vrijeme svađe, kada ovaj vodeni znak pogriješi, spremni su se ispričati i iskupiti.

2. Bik

Bikovi, poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj predanosti, smatraju se stupovima odanosti. Često su spremni uložiti napore kako bi stvorili stabilno i ugodno okruženje za svog supružnika. Planirat će spojeve, ići u šetnje, gledati njezine omiljene filmove ili se samo maziti i razgovarati.

Bik vjeruje da to što joj posvećuju nepodijeljenu pažnju pokazuje da cijene njezino društvo. Oni znaju da je ključno otvoreno komunicirati sa svojim partnerom i naučiti zbog kojih se konkretnih postupaka i gesta osjeća voljeno i cijenjeno. Dakle, ovi Bikovi prilagođavaju svoje napore njezinim željama. Ovi zemljani znakovi smatraju privilegijom ponuditi svojoj kraljici nepokolebljivu predanost uz dosljednost u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

3. Lav

Lavovi su prirodne vođe i često vole biti u središtu pozornosti. Tu energiju mogu usmjeriti tako da se žena pored njih osjeća posebnom i cijenjenom, a često im i ugađa. Nijedan važan datum ne ostaje neobilježen. Lav će također povremeno iznenaditi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da se radi o spoju ili malom poklonu, samo zato što tako žele.

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nježnim poljupcima i utješnim maženjem. Uostalom, fizički dodir može lijepo prenijeti ljubav i intimnost.

4. Djevica

Djevice su orijentirane na detalje i pažljive prema partnerovim potrebama. Da bi se žena osjećala posebnom, vjeruju oni, uključuje namjerne radnje, geste i riječi koje odražavaju njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema njoj kao pojedincu. Kao rezultat toga, kada se Djevice naposljetku udaju, uvijek ne propuštaju obratiti pozornost na ono što njihov partner ima za reći.

Pokazuju istinsko zanimanje za misli, osjećaje i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar da detektuju što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju, piše Pinkvila.

Kada se ova 4 horoskopska para nađu zajedno, ljubav nestaje i počinje pakao

Izvor: Naj Žena


luftika.rs

drugi upravo čitaju