MUK U STUDIJU: Takmičari oduševili žiri, Popović pustio obojicu

Priliku da otvore emisiju i probiju led večeras su imali Dejan Dačević i Amir Duraković koji su odmjerili muzičke snage u pravom muškom duelu koji se odigrao na Grandovoj sceni.

Marijin takmičar, Dejan predstavio se pjesmama „Nisam te ponizio“ i „Prokleta je violina“, dok je kandidat od Viki Miljković odabrao numere „Bez tebe je gorko vino“ i „Kafanica laganica“, a žiri je presudio da su bili podjednako dobri i nagradio ih sa po šest glasova.

Dok je Viki odmah izašla na scenu da čestita svom pulenu, Marija je željela da sačeka konačnu odluku Saše Popovića koji je bez dileme rekao kako obojica prolaze direktno dalje što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

– Oba kandidata su dobra, lijepo su nas zabavili. Kandidat broj dva vidni napredak i čestitam tebi i tvom mentoru– pohvalila ih je Snežana sa čim se složio i ostatak žirija.

Đorđe David istakao je kako bi volio da se na kraju sezone puste momenti iz „zvjerinjaka“ koje publika nema prilike da čuje, na šta su se ostali sa osmijehom pobunili kako to ne bi bilo dobro.

– Obojica ste bili veseli, trudili ste se, ne bih stavljala na tas ko je bio bolji, želim vam sreću– kratka je bila Ceca što je potvrdio i Mili iako je Saša očekivao da će imati neki dodatak na pohvale koje se nižu.

– Dobri dječaci, moram da kažem imaju malo problema sa uzimanjem vazduha, anročito momak broj dva jer tebi mentorka ne ume da objasni gdje treba da uzmeš vazduh, šalim se za mentorku, ali imaš problema što sve pjevaš iz jednog daha– objasnila je Ana Bekuta, dok je Bosanac u svom stilu obojicu posavjetovao.

– Ja bih pohvalio obojicu, prvom bih samo dao savjet da ne pjeva više strofe nego samo refrene. Što se tiče drugog kandidata isto da nastojiš da izbjegneš riječi koje se završavaju na i jer ih pjevaš na e, dobio si glas samo zbog Duška Kuliša- jasan je Boske.

Mentorke su istake kako su zadovoljne nastupima svojih kandidata koji su pokazali napredak u odnosu na prethodni krug, a onda se u posljednjem trenutku desio neočekivani obrt kada je Saša Popovič rekao da će ipak biti preglasavanja.

– E dobro ipak ćemo preglasavnje, molim vas stanite jedan pored drugog, ne može to. Sada ćemo ići na preglasavanje koje kažu da obojica idu dalje– našalio se Popović.

(express/grandonline)

MUK U STUDIJU: Takmičari oduševili žiri, Popović pustio obojicu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju