Motorola Razr 40 Ultra otkriva svaki detalj u videu

Još je sedam dana preostalo do lansiranja Motorola Razr 40 modela sklopivih pametnih telefona. Prisjetimo se kako će 01.06.2023. Motorola tržištu predstaviti Razr 40 Ultra te Razr 40.

A1 ponovno po džepu udara građane – ostali operateri čekaju „pravi trenutak”

O modelu Razr 40 Ultra već smo pisali na našim stranicama i govorili o nekim značajkama. No danas sve to želimo ponoviti i objediniti jer je internet dobio video prikaz nadolazećeg Motorola Razr 40 Ultra modela (sklopivog) telefona. Sam video je u trajanju od 44 sekunde.

Video je na svojem Twitter profilu objavio dobro nam poznati Evan Blass i čini se kako se sve ono što smo govorili i isticali samo i potvrđuje. Motorola Razr 40 Ultra tako će donositi vanjski (prednji) zaslon veličine 3,5” koji će se protezati od jednog do drugog kuta telefona.

Motorola 01.06.2023. predstavlja Razr 40 Ultra i Razr 40

Ono što je posebno zanimljivo za istaknuti je to kako će zaslon ići oko dual (selfie) kamere te pripadajuće LED bljeskalice. Glasine su govore a sada se potvrdilo kako će sučelje zaslona biti prilagođeno za korištenje čitavog prostora zaslona.

Fotografije iz video-zapisa:

Uključujući i prilagođene widgete poput onog za glazbu, AOD zaslone i proširene značajke i mogućnosti odgovora na obavijesti bez potrebe za „otvaranjem” pametnog telefona.

Snapdragon 8 Gen 4 – glasine govore o velikim promjenama

Kažimo i to kako će se Motorola Razr 40 Ultra na pojedinim tržištima pojavljivati i pod imenom: Razr 40+.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic – renderi prikazuju rotirajući okvir


xff 970x250 hr

Motorola Razr 40 Ultra bit će pogonjena Snapdragon 8+ Gen 1 čipom iako je ovo možda „zastario čip” on je i dalje poprilično sposoban da odgura svaki rad odnosno zadatak onoliko, koliko se to od njega i očekuje.


tekst2naslovna 2

Sklopivi AMOLED zaslon imat će 1080p rezoluciju, dok će vanjski (prednji) zaslon donositi 1056x1066pix. Motorola Razr 40 Ultra dolazit će s kapacitetom radne memorije od 12GB te 512GB kapaciteta interne memorije.

Samsung je predstavio 12,4” OLED panel koji se može zarolati

Dual-SIM način rada kao i eSIM bit će prisutni. Već smo bili govorili kako će predstavljanje biti 01.06.2023. kada ćemo napokon vidjeti Motorola Razr 40 Ultra i Motorola Razr 40 modele sklopivih pametnih telefona.


7 4

Dok se to ne desi, jedino nam preostaje uživanje u video zapisu te pogled na neke od dostupnih fotografije. Iako nije potvrđeno očekuje se kako će cijena za „jači” model odnosno Motorola Razr 40 Ultra biti iznad 1200€ odnosno kako će ista biti premašena.

Renault 5 biti će službeno vozilo ovogodišnjeg Roland Garros-a

Već smo bili istaknuli kako Motorola dolaskom Razr 40 serije ima u cilju konkurirati nadolazećim Galaxy Z modelima iz Samsunga. Oni su Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 a njihovo predstavljanje bit će 26.07.2023. u Seulu kada Samsung organizira Galaxy Unpacked događaj.

tekst2sl1 5

Svakako će biti zanimljivo za vidjeti „borbu titana” odnosno Motorola Razr 40 i Motorola Razr 40 Ultra modela u odnosu na Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 modele.

itportal.ba

drugi upravo čitaju