back to top

Mostar Move Week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred TC Mepas Mall

U organizaciji Master Fitnessa, Lets Go Fitnessa, Arena sport centra i udruge KINEZIS na platou TC Mepas Mall u sklopu Mostar Move Week-a, održano je zanimljivo fitness natjecanje. Sudionice i sudionici su razinu svoje kondicije mogli testirati kroz poligon snage, spretnosti i izdržljivosti u dvije kategorije individualno i ekipno. Pored poligona organizirano je natjecanje u planku za muškarce i žene, kao i uvodno vježbanje uz glazbu.

Najbolji u individualnoj kategoriji bili su Marijana Cigić i Antonio Ćorić. Prvo mjesto u ekipnom natjecanju osvojila je ekipa”3M”, dok su pobjednici u plank izazovu Ivona Ćosić i Anton Omejic. Nagrade prvoplasiranim osigurali su Restoran PRESTIGE, Elite Nutrition, i Sport Vision.

Fitness centri kao najveća okupljališta rekreativnih vježbača, ali i profesionalnih sportaša imaju veliku ulogu u promociji važnosti tjelesnog vježbanja na globalnom nivou. Stoga iznimno veseli vidjeti suradnju triFitness centra sa područja Mostara u realizaciji ovoga događaja.  

Marko Čavka, voditelj Arena sport centra izrazio je zadovoljstvo sto je Arena sport centar dio ovoga projekta i ove zdrave sportsko rekreativne price. Arena sport centar nudi veliki izbor programa, grupnih i individulanih treninga, rehabilitacije, masaza i ostalih ponuda, kako za odrasle tako i za djecu, a sve po budnim okom naseg strucnog i kvalificiranog osoblja. Kao najveci sportski centar u Hercegovini uvijek nam je cast sudjelovati u ovakvim projektima, te bih se ovim putem zahvalio organizatoru profesoru Franji Lovricu I udruzi KINEZIS, kao i svim sudionicima koji su se odazvali i bez kojih ovo ne bi bilo moguce.

mostar move week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred tc mepas mall
Mostar Move Week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred TC Mepas Mall

Ivor Ševo vlasnik Let’ s go fitness centra navodi kako korisnici ovog centra podjednako prakticiraju privatne treninge, grupne treninge te vježbanje na spravama u svrhu zdravog načina življenja. Ukoliko se bavite određenim sportom i želite pokazati svoje najbolje izdanje na terenu ili ste rekreativni vježbač koji želi unaprijediti svoje zdravlje posjetite Let’s go fitnes centar u kojem će vas pratiti ljubazni, certificirani i obrazovani treneri, te koji će Vas savjetovati i pomagati da pravilno vježbate, sačuvate zdravlje i postignete željene rezultate.

Marinko Martinović vlasnik Master fitnesa ističe kako sve veći broj populacije shvaća koliko je snažna preventivna moć tjelesne aktivnosti, što se vidi u porastu broju aktivnih osoba. Martinović nadodaje, kako mu je drago biti dio Move Week-a u Mostaru, te sa kolegama kineziolozima udružiti snage i promovirati aktivan stil života kroz rekreaciju. Zahvaljujemo se na povjerenju svim sudionicima i čestitke pobjednicima.

Master Fitness centar koristi multidisciplinaran princip rada. Naš tim čine magistri sportsko medicinskog treninga, kineziologije, psihologije, nutricionizma i fizioterapije. Osluškujući potrebe naših korisnika nastojimo stvoriti što bolje uvjete za pružanje usluga.

U skladu sa ritmom života, koji je jako ubrzan, kroz razne oblike programa treninga trudimo se zadovoljiti potrebu za kretanjem svakog od naših korisnika. Pored samostalnog vježbanja u našem Master Fitness centru nudimo usluge grupnih i privatnih treninga.

Moramo istaknuti kako je prisutna visoka razina svijesti o postporođajnom oporavku kroz prilagođen trening i važnosti rehabilitacije žene. Naša magistrica sportsko medicinskog treninga nudi postporođajnu rehabilitaciju kroz grupni trening sa ograničenim brojem polaznica.

Razni oblici grupnih i individualnih treninga, veliki izbor trenažera za samostalno vježbanje, odličan cardio program uz vrhunski pogled, masaža, rehabilitacija, Master KIDS program treninga su samo neki od sadržaja koje naš Master Fitness centar nudi.

mostar move week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred tc mepas mall
Mostar Move Week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred TC Mepas Mall

The post Mostar Move Week pokrenuo zaljubljenike u fitness ispred TC Mepas Mall appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

drugi upravo čitaju