MojPosao.ba poziva sve nezaposlene osobe 6. juna u Banjoj Luci – Udruženje mreža za izgradnju mira

Kolektiv d.o.o. – MojPosao.ba poziva sve nezaposlene osobe da im se pridruže 6. juna na Centralnom trgu, Trgu Krajine u Banja Luci.

Kolektiv d.o.o. – MojPosao.ba poziva sve nezaposlene osobe da im se pridruže 6. juna na Centralnom trgu, Trgu Krajine u Banjoj Luci. U periodu od 10:00 do 15:00h predstavit će usluge projekta podrške nezaposlenim osobama, te na licu mjesta savjetovati o zapošljavanju. 

Projekat “Podrška nezaposlenim osobama kroz usluge privatnih agencija za zapošljavanje“  finansira Ambasada Švedske, a provodi Kolektiv d.o.o. uz podršku Svjetske banke. 

Usluge Projekta osiguravaju sve što je potrebno da se kandidati adekvatno pripreme i razviju i/ili unaprijede svoje vještine i znanja kako bi bili/le konkurentniji/e na tržištu rada sa posebnim fokusom na spajanje sa poslodavcima radi zapošljavanja.  

U sklopu aktivnosti projekta, planirane su naredne aktivnosti:

  • Obuke i edukacije o procesima traženja posla;
  • Besplatno savjetovanje i spajanje sa poslodavcima;
  • Obuka kod poslodavca za ponuđeni posao.

U prethodnom periodu usluge Projekta koristilo je preko 3.000 osoba, od kojih se više od 1.000 zaposlilo kod preko 120 poslodavca.

Više informacija o uslovima za učešće u projektu možete pronaći na portalu MojPosao.ba ili upitom na email [email protected]

Potražite nas, porazgovarajte sa savjetnicima, te postanite korisnik/ca usluga Projekta, poručuju iz Kolektiva.

www.mreza-mira.net

drugi upravo čitaju