Mladi Mjesec u Biku 19. svibnja donosi žetvu nagrada i otkriva što nas čini istinski sretnima

Mladi Mjesec u Biku nastupa 19. svibnja. u 16:53 sati. Ovaj pozitivni Mladi Mjesec u Biku također će ojačati velikodušnu prisutnost Jupitera u Biku i Plutona u Vodenjaku. A kako bi stvari bile malo praktičnije, Mercury, stručnjak za komunikacije, ide izravno. S ovom moćnom energijom imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima.

Vrijeme je da napravite čvrste i realne planove i pripremite pozornicu za žetvu plodova. Utjecaj mladog mjeseca najviše će osjetiti Bikovi, Lavovi, Škorpioni, Vodenjaci, te Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe.

Mladi Mjesec u Biku označava početak novog ciklusa. Ovaj mladi Mjesec u Biku ima uzemljujuću vibraciju, dopuštajući nam da ponovno uravnotežimo naše biće i ponovno se povežemo sa stanjem lakoće. Dobro je vrijeme da se posvetite osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Bika.

Vrijeme je da uživate u jednostavnim zadovoljstvima života. Vrijeme je da zastanemo i pomirišimo ruže te postanemo svjesniji onoga zbog čega se osjećamo ugodno i sigurno. Ovo je dobar ciklus u kojem biste trebali preispitati svoj odnos prema novcu i imetku i otkriti što nas uistinu čini sretnima i ispunjenima.

Mjesec se dobro osjeća u postojanom Biku. Doista, priroda Bika ima temeljni utjecaj na naš najnestalniji i najneraspoloženiji planet. Ovdje se Mjesec može opustiti i posjedovati trenutak.

Glavni razlog ugode koju Mjesec osjeća u Biku ima veze s činjenicom da ovim znakom vlada Venera. Venera i Mjesec duboko su kompatibilni planeti, poput sestara koje dijele tajne, povjerenje i razumijevanje. Mjesec ne treba toliko raditi da bi ga se moglo vidjeti u Biku. Lakše može zračiti svojom svjetlošću. Za nas to znači više emocionalne jasnoće, mekoće i ljubavi prema onima u našim životima.

Bik je povezan s materijalnim dobrima, hranom, novcem, vrijednostima, stvarima ove zemlje (radije nego onima od duha). U skladu s tim, trebali bismo postaviti naše namjere oko tema Bika, koje se u konačnici tiču ​​novca, bogatstva, financijske dobiti, sigurnosti, luksuza.

Ovaj pozitivni Mladi Mjesec u Biku također će ojačati velikodušnu prisutnost Jupitera. I samo da stvari budu malo povoljnije, Merkur, stručnjak za komunikacije, krenut će direktno nakon nestabilne retrogradnosti sredinom svibnja, baš na vrijeme za ovaj Mladi Mjesec.

Moći ćemo bolje izraziti ono što nam je duboko u srcu. Izrazite se oko ove lunacije jer je Merkur sada čist i slobodan. Kao takav, naš ljubavni jezik, podržan Venerom, Mjesecom, Merkurom, bit će manje iskrivljen nego što je možda bio tijekom retrogradnog hoda.

Bik je znak koji se povezuje sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo ono što se nudi pod ovim Mladim Mjesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete poduzeti da biste se osjećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Problemi koji se javljaju tijekom ovog mladog Mjeseca mogu biti povezani s podsvjesnim osjećajima nesigurnosti ili nedostatkom samopoštovanja. Obratite pozornost na bilo što neugodno što se pojavi u tom trenutku i vidite igra li vaša nesigurnost ulogu.

Naginjanje prema bilo čemu što vam stvara nelagodu također je dobra praksa. Zapamtite, osjećaj nelagode znak je da rastete! Oslanjajući se na osjećaj, saznat ćete što je u korijenu. Ne trebaju vam svi odgovori, često je dovoljno imati samo malo svijesti. Nastavite li to prakticirati cijeli život, na kraju ćete uvidjeti da vam sve manje stvari smeta!

Kad nismo uvijek u žurbi; kad ne živimo od oskudice; kada smo povezani sa svojom istinskom snagom, teško je pustiti nesigurnosti unutra. Život će se uvijek kretati i mijenjati oko nas, ali naše unutarnje biće je mjesto gdje zaista možemo stvoriti istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti kamo god pošli.

Bikom vlada planet Venera, koji je povezan s ljubavlju, ljepotom, novcem, odnosima i užitkom. Upijanje nježnijih vibracija ovog horoskopskog znaka može nas podsjetiti da usporimo i pronađemo zadovoljstvo koje dolazi kada odvojimo vrijeme za stanku i jednostavno uživamo u životu.

Što vas tješi? Kakav je osjećaj topao zagrljaj? Što vam omogućuje da spustite gard i primite toplinu i podršku svijeta oko vas? To su dobra pitanja – iskoristite te ideje pod ovim mladim Mjesecom. Radite na tim temama kako biste si pružili osjećaj ugode na bilo koji način.

Jedna korisna stvar koju treba zapamtiti s ovim mladim Mjesecom u Biku je da ne bismo trebali tražiti velike stvari. Mala, jednostavna zadovoljstva ili uživanja mogu biti jednako učinkovita. Dajte sebi dopuštenje da usporite. Dajte prednost malim zadovoljstvima i uživanjima i pogledajte kako vam oni mijenjaju raspoloženje.

I Jupiter i Pluton bit će na nula stupnjeva svojih znakova zodijaka pod ovim Mladim mjesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodenjaku. Ovo je vrlo snažna dinamika energije koja teče kozmičkim nebom koja će biti pojačana energijama mladog Mjeseca.

Nula se smatra visoko karmičkim stupnjem zodijaka i ukazuje na postizanje tog stanja nulte točke. Ovo je stanje neutralnosti u kojem ništa nije tamno i ništa nije svijetlo. U nultom stanju, mi smo Jedno sa svim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Jupiter i Pluton na nuli otključavaju moćan portal energije koji možemo koristiti za očitovanje i stvaranje nove vizije za naše živote. Također možemo poslati ovu energiju ravno u naš solarni pleksus kako bismo napunili svoj osjećaj svrhe, moći i unutarnje snage.

Može pomoći u jačanju naših osjećaja motivacije, pomažući nam da se nadahnemo da stvorimo čvrste, utemeljene temelje za sebe. Također nas može podržati u provođenju naših namjera u život.

Mlad Mjesec u Biku 2023. donosi nekoliko različitih struja energije s kojima možemo raditi, ali većina nas će imati koristi od ugađanja uzemljujućim, stabilizirajućim vibracijama koje nudi.

Sada možete identificirati svoje strahove. Otkrijte ih, dopustite si da ih čujete. Zapišite ih tako da budu na svjetlu, a onda ćete jednostavno uvidjeti da više nemaju taj stisak.

Prošli smo kroz mnogo transformativnih energija u posljednje vrijeme, pa će biti korisno odvojiti malo vremena za centriranje i vratiti svoje tijelo i um na nulu.

S ovog mjesta tada možemo razmišljati o povećanju naše energije i manifestiranju kroz naše moći stvaranja.

S ovom moćnom energijom imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima. Vrijeme je da napravimo neke čvrste i realne planove i pripremimo pozornicu za žetvu plodova naših novih početaka, koliko god malih ili velikih bili.

Znajte da dobivate podršku da se uzemljite i prepustite se toku.

Utjecaj mladog mjeseca najviše će osjetiti Bikovi, Lavovi, Škorpioni, Vodenjaci, te Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe.

Izvor: Atma

Blizanci, Lav i Strijelac će do kolovoza 2023. proći emocionalni test i ući u novu ljubavnu priču


luftika.rs

drugi upravo čitaju