Mlada pobjegla sa svojim kumašinom!

Čačak u Srbiji poznat po čudnim vijestima koje obiđu regiju ali i svijet. Ali informacija da mlada pobjegla sa komšijom je zaista užasna.

Čačak u Srbiji vremenom se pretvorio u mjesto čudnovatih svadbenih dogodovština pa se tako već dugi niz godina prepričavaju priče o mladenki koja je pobjegla s bubnjarom svadbenog benda.

Munji koja je udarila u restoran i rastjerala goste ili policiji koja je morala intervenirati i pritom privesti 30 osoba, među kojima i 10 žena.

Čačak je poznat u Srbiji po čudim vijestima

Međutim, bogatu povijest svadbenih katastrofa odnedavno je obogatila i priča koja kao da je izašla iz nekog starog vica.

Naime, mladoženja je mladu zatekao u vatrenom zagrljaju kuma, prenose Novosti.

Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone i idite svojim kućama. Jer je mlada pobjegla sa svadbe, i to s kumom koji nas je upravo vjenčao! – obratio se začuđenim gostima prevareni mladoženja.

mlada pobjegla sa svadbe
Mlada pobjegla sa komšijom

Završilo se vjenčanje. Mlada se otišla presvući, a pošto je duže vrijeme nije bilo, mladoženja ju je otišao potražiti. A kad je otvorio vrata sobe, imao je što vidjeti.

Njegov kum ležao je s njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, vrlo prisni – kazao je novinarima I.P., jedan od gostiju,

Mladoženja ih zatekao u krevetu

Mladoženja ih je potom izbacio iz restorana, a onda se obratio svatovima i zamolio ih da odu kućama… Tako se veselje završilo…

Nesretni domaćini morali su, ipak, platiti sve troškove iako večera nije bila ni poslužena iako je mlada pobjegla, dodao je na kraju.

Preporučeno

drugi upravo čitaju