MILOJEVIĆ PRED MLADOST: Teško ćemo izabrati početnih 11

Između posla u Kupu protiv Mačve i vrlo važnog dvoboja s Ferencvarošem u Europskoj ligi, aktualni prvak Srbije Crvena zvezda ugostit će Mladost GAT.

Trener Zvezde Miloš Milojević najviše se boji promjena na protivničkoj klupi.

Posebna motivacija protiv Mladosti neće biti potrebna, a očekujem utakmicu u kojoj će pokušati učiniti sve što je u njihovoj moći da nas pobijede. Ipak, sve ovisi o nama. Ako podignemo razinu igre i iskoristimo šanse u pravom trenutku, mislim da će biti lakše. Respektiramo protivnika u pripremi utakmice. Promijenili su trenera što zna biti malo neugodno kada igrate prvi put, ne znamo točno kako će igratirekao je strateg Zvezde, pa dodao:

Imamo naznake kako su igrali kad je on bio s momčadi. To je nešto na što se fokusiramo s njima, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje, što pokušavamo učiniti, tako da one postanu automatske. Na dobrom smo putu, naravno nekad izgleda bolje, nekad lošije. Nekad napravimo dva koraka naprijed, nekad nazad, ali mislim da ima puno prostora za napredaksmatra Milojević.

Ocijenio je i kvalitetu sutrašnjeg protivnika.

Imaju dva dobra razigravača, sličnog profila, Katanića, Vidakova i Arsića, koji je uvijek neugodan na prekidu. Mislim da su kao momčad solidni, odrasli su, navikavaju se na razinu koja im treba. Mislim da imamo puno kvalitete, imamo igrače koji se vraćaju nakon reprezentativne pauze koji su svježi i nisu igrali protiv Mačve. Imamo skupinu kvalitetnih igrača i nema opravdanja, niti mogućnosti da tražimo bilo kakav alibijasan je bio Milojević.

Ono što posebno veseli je stanje igračkog kadra.

Jako sam sretan, jer imamo sve igrače na raspolaganju – svi su spremni. Nema tko ne može igrati, pa ćemo teško izabrati početnih 11, kao i tko će biti u momčadi od 22 igrača.nije krio oduševljenje trener crveno-bijelih.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju