MILOJEVIĆ O ERAKOVIĆU: Svi znamo koji je njegov primarni stav

Nogometaši Crvene zvezde večeras će u 10. kolu Superlige na svom stadionu odmjeriti snage s TSC-om iz Bačke Topole, a postavlja se pitanje kada će se i hoće li se Strahinja Eraković vratiti na svoju poziciju.

Prethodne sezone vrlo je uspješno činio stoperski tandem s Aleksandrom Dragovićem, u savršenom spoju mladosti i iskustva, no silom prilika na startu nove sezone pokriva bočne pozicije.

Posljedica je to odlaska Milana Gajića i Kristijana Pićinija, pa je srpski prvak na ovom dijelu terena ostao samo s Markom Gobeljićem. Osim toga, nakon sezone izbivanja u momčad se vratio Nemanja Milunović.

Eraković je psihički i fizički vrlo stabilan Nogometaš. Pozicija beka nije njegova prirodna, što je opet dobro s jedne strane, ali ne i s druge strane. Nije dobro jer pozicija na kojoj se najbolje snalazi je stoperska, s druge strane, u svakoj momčadi i reprezentaciji cijeni se polivalentan igrač, pa mislim da si na taj način stvara dosta prostora za daljnji napredak. Svi znamo koja mu je primarna pozicija, mislim da nam novi desni bek ne treba, prvenstveno jer imamo Gobeljića i mladog Stankovićarekao je trener Zvezde Miloš Milojević.

Milojević je na klupi srpskog prvaka otkad je zamijenio Dejana Stankovića, a izrazio je očekivanja kada je u pitanju konstantnost forme.

Cilj nam je igrati konstantno svih 90 minuta, to je jedini pravi put. Naravno, u Crvenoj zvezdi je najvažniji rezultat, svaka pobjeda nam je važna, to nam je prevashodni cilj. Ne očekujem da ćemo imati skok sa 30 na 90 stabilnih minuta, ali mislim da je sa 30 realno očekivati ​​skok na 55-60, pa 70 i onda za desetak-petnaest dana, u najboljem slučaju, konstantnost. tijekom cijele utakmicenada se trener crveno-belih.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju