Milojević je pred duel sa Nišlijama izdvojio Lalatovića

Nogometaši Crvene zvezde sutra gostuju Radničkom u Nišu, u sklopu 16. kola Super lige Srbije.

Trener crveno-belih Miloš Milojević uoči ovog meča apostrofirao je kolegu sa klupe kao najveću prednost protivnika.

Lalatović je svakako jedan od glavnih kvaliteta Nišlija. Sigurno imaju kvalitetnu momčad, Nenad ih je došao dignuti i dobro mu ide, dobro igraju, forma im je u usponu, tako da se pripremamo i za njega, ali i za njihovu igračku kvalitetu.rekao je trener Zvezde.

On smatra da stanje na tablici ne odražava stvarnu kvalitetu Radničkog.

Što se tiče kvalitete, svakako zaslužuju bolju poziciju na tablici, ali takav je Nogomet, nekad dobiješ ono što zaslužiš, nekad ne. Mislim da su u uzlaznoj putanji, bit će to teška utakmica. Gostovanje u Nišu je uvijek teško za svaku ekipu. Vjerujemo u našu kvalitetu, ovo je samo jedno u nizu teških gostovanja i ako budemo na istoj razini igre i fokusa kao u Novom Sadu i Kragujevcu, mislim da možemo ostvariti dobar rezultatsmatra Milojević.

Osvrnuo se i na moguću prednost činjenice da je Stefan Mitrović ovoga ljeta srpskog prvaka pojačao upravo iz redova niške momčadi.

Kada je Mitrović bio u Nišu, bio je drugi trener, ali i momčadi. Poznaje igrače i to nam sigurno može koristiti, s druge strane to su Nogometaši koji već dugo igraju u našoj ligi. Znamo njihove kvalitete i mane. U pripremi utakmice poštujemo ih maksimalno, što je i obavezno s obzirom da se radi o ekipi Radničkog iz Niša, klubu s tradicijom. Moramo vjerovati u ono što radimo, našu kvalitetu i igračerekao je strateg crveno-bijelih.

Uz Sanoga, bez kojeg je vjerojatno ostao do kraja polusezone, u ovoj se utakmici neće moći osloniti ni na Veljka Nikolića.

Nikolić je u fazi uključivanja u puni trenažni proces, vjerojatno sutra neće biti u konkurenciji za momčad. Svi ostali osim Nikolića i Sanoga su na raspolaganju, bez njih imamo još 26 igrača i tri vratara, ne možemo sve izvesti na gostovanje, vidjet ćemo, imamo samo jedan cilj, to je sljedeća utakmica protiv Radničkog. Ne razmišljamo o Trabzonu ili Kolubari, svi najjači i najpotrebniji za ovakvu igru ​​idu sa namaotkrio je Milojević.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju