MILJANA NAPUSTILA “ZADRUGU”, PA S BEBICOM PRAVILA HAOS U URGENTNOM: Divljala i napala novinare, obezbjeđenje ih izbacilo

Situacija u “Zadruzi” se mijenja iz sekunde u sekundu. Miljana Kulić ponovo je glavni akter haosa, a ona je jutros napustila rijaliti.

Sve prate mediji, koji su joj cijelog jutra za petama, dok ona divlja po Beogradu. Nasilnici Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica osim što su ispred Urgentnog centra pravili haos, vikali i privlačili pažnju, reporterki Blica pokušali su da polome telefon kojim ih je snimala kako bi uradila sa njima intervju.

Nenad Macanović je prišao reporterki i nasilno pokušao da joj telefon uzme iz ruku, dok je njegova djevojka, kontroverzna učesnica rijalitija išla pored njega praveći se da se ništa ne dešava.

Inače, Miljana Kulić se dugo godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević” o čemu je njena majka Marija Kulić pričala u rijalitiju. Iz tog razloga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka.

Sa druge strane njen dečko Nenad Macanković Bebica iza sebe ima porodicu i djecu o kojoj se ne stara, već je od obaveza pobegao u Zadrugu, ali je očigledno odlučio da bude staratelj kontroverznoj rijaliti učesnici koja šokira javnost svojim nasilničkim ponašanjem.

Kulićeva je u više navrata nasrtala na Lazara Čolića Zolu, a čak je bila i diskvalifikovana nakon što mu je nanijela teške povrede kada ga je tokom noći štiklom udarila u glavu. Ipak, to nije jedini skandalozan događaj koji je obilježio njeno učešće u ovom rijaliti programu. Jutors je nasrnula na Zolu flašom, a kako pišu mediji, stigla je u Urgentni centar da izvadi krv.

Međutim, izbačena je iz Urgentnog centra jer je zakasnila. Doktori nisu htjeli da joj izvade krv i ostale nalaze koje je tražila.

Nakon što su otišli iz Urgentnog centra, Miljana se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da će dati intervju za Hype televiziju.

(Express/Blic)

MILJANA NAPUSTILA “ZADRUGU”, PA S BEBICOM PRAVILA HAOS U URGENTNOM: Divljala i napala novinare, obezbjeđenje ih izbacilo Express.

express.ba

drugi upravo čitaju